Certificering

ISO 9001

Wil jij risico’s en kansen voor je organisatie onderzoeken, voldoen aan de eisen van stakeholders én de betrokkenheid van je medewerkers vergroten? Dat kan met een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:2015!  

In bijna iedere sector is ISO 9001 bekend: een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanagement vind je in alle onderdelen van je organisatie. Met deze certificering voldoe je aan de juiste eisen. Daardoor verhoogt de betrouwbaarheid van je product of dienst. 

Een ISO 9001 certificaat wordt door een onafhankelijke, onpartijdige en deskundige instelling afgegeven. Bij Kader werken we al sinds 1994 met deze belangrijke norm. Dankzij onze brede kennis integreren we managementsystemen voor bijvoorbeeld milieu (ISO 14001), medische hulpmiddelen (ISO 13485) of informatiebeveiliging (ISO 27001).  

Team QHSE Management Systems 088-9951320 Offerte aanvragen

Werkwijze

Onze werkwijze verschilt per opdrachtgever. In de meeste gevallen werken wij samen. Maar wij kunnen ook alles uit handen nemen.

Offerte aanvragen
1. Nulmeting

Met een nulmeting krijg je inzicht in de verwachte tijdsbesteding, taakverdeling en kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

2. Managementsysteem

Opzet en implementatie van een praktisch hanteerbaar, digitaal managementsysteem conform de norm én jouw behoeften. 

3. Interne audit

Toetsing van het managementsysteem aan norm, wet en je eigen eisen. Ook is de interne audit de voorbereiding op de certificatie audit.

4. Directiebeoordeling

Beoordeling van de effectiviteit van het managementsysteem door directie of management. 

5. Begeleiding en certificering

Begeleiding bij de externe audit door certificerende instelling. Je bedrijf is nu gecertificeerd!

6. Onderhoud

Periodiek bijhouden en werken van het managementsysteem, zodat je organisatie blijft voldoen aan de eisen vanuit de norm.

Offerte aanvragen
Download

Brochure ISO 9001

In de brochure ISO 9001 certificering tref je informatie aan over onder andere de ISO9001 norm, de voordelen, de mogelijkheden en de Kader aanpak om te komen tot ISO 9001 certificering.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *

Klantcases

Hercertificering ISO 9001 voor arbodienst P&P Arbo

Lees verder

QDP borgt kwaliteit met ISO 9001 Certificering

Lees verder

ISO 9001 certificering in combinatie met het voldoen aan de wettelijke eisen van de MDR

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht