Onze certificeringen

ISO 9001 certificaat

Kader Group is ISO 9001 gecertificeerd. Met dit certificaat maken we aantoonbaar dat wij in staat zijn processen, producten en diensten continu te verbeteren en zorg dragen voor een optimale klanttevredenheid.

 

ISO 27001

Kader is ISO 27001:2017 gecertificeerd. Met dit certificaat maken wij aantoonbaar dat wij organisatie informatieprocessen continu beheersen en dat we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie borgen.

 

 

CO2-Prestatieladder

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor de mens, milieu en maatschappij. Wij nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van ons milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO: People – Planet - Prosperity) speelt daarnaast een steeds belangrijkere rol binnen ons bedrijf.

Wij gebruiken de CO2-Prestatieladder als verbetermethodiek. De CO2-Prestatieladder is een certificering die bedrijven helpt bij de reductie van zijn CO2-uitstoot en is onderdeel van de Stichting klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). De ladder bestaat uit 5 niveaus. Wij hebben ons gecertificeerd op niveau 3 en zullen een proactief CO2-beleid voeren. Denk hierbij aan energiebesparing, het efficiënt gebruik van brandstoffen én de toepassing van duurzame energie.

Ons doel is om in 2030 onze totale CO2-uitstoot te verlagen met 80,4%. Dit is gerelateerd aan onze omzet & FTE. Zie onze CO2-footprint en rapportage van 2023 voor meer informatie. Deze footprint wordt ieder halfjaar geüpdatet en zijn hieronder beschikbaar. Onze initiatieven zijn verder uitgewerkt in het participatieplan. Zo dragen wij met ons CO2-beleid bij aan onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties.

Benieuwd naar alle acties die wij gaan uitvoeren om ons doel te bereiken? Lees dan hier ons actieplan

CO2-footprint

 

Approved partner certificatie instellingen

De officiële erkenning door onafhankelijke certificatie instellingen onderstreept onze kwaliteit van dienstverlening en toont aan dat je verzekerd bent van een betrouwbare partij met ruime kennis en ervaring in het opzetten en implementeren van managementsystemen en een succesvolle begeleiding naar certificatie.

Hobéon SKO

Kader Academy heeft een aantal Hobéon SKO toegelaten opleidingen. Dit betekent dat deelnemers met een diploma van deze opleidingen gebruik kunnen maken van de certificeringsregeling. Voldoen ze aan alle overige certificeringseisen, dan worden ze toegelaten tot de persoonscertificering en kunnen zij zich als kerndeskundige laten certificeren.

 

Onze nieuwste artikelen

Actueel

16/07/2024

Kader Group bouwt dienstverlening uit door overname van Construction Media

Lees verder

Ongewenst gedrag op de werkvloer: hoe voorkom je het?

Lees verder

Is jouw steiger veilig in gebruik?

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht