Certificering

VCA-certificering

Met een VCA-certificaat voert jouw organisatie risicovolle operationele werkzaamheden veilig en gezond uit. De VGM Checklist Aannemers (VCA) is een krachtig hulpmiddel bij het beheersen van risicovolle activiteiten. Daarnaast verkleint het de kans op verzuim door bedrijfsongevallen.  

De checklist geeft concrete handvatten voor een minimaal veiligheidsniveau. Een VCA draagt het bij aan veiligheidsbewustzijn, veiligheidsverbetering en het voorkomen van bedrijfsongevallen. Vanuit je VCA-certificaat maak je bovendien eenvoudig de vervolgstap naar de internationale arbonorm voor Gezond en Veilig Werken: ISO 45001.  

Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij je in een paar praktische stappen naar VCA-certificering. De gemiddelde doorlooptijd van een VCA-certificering is twee tot vier maanden - afhankelijk van de complexiteit en omvang van de organisatie. Om de organisatie goed te begeleiden gebruiken we de aanwezige expertise binnen jouw bedrijf.  

Team QHSE Management Systems 088-9951320 Offerte aanvragen
Download

Brochure VCA-certificering

In de brochure VCA certificering tref je informatie aan over onder andere de VGM checklist, de voordelen, de mogelijkheden en de Kader aanpak om te komen tot VCA certificering. Is je intresse gewekt? Download hem dan nu via de onderstaande knop. 

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
Actueel

Gerelateerde artikelen

Waarom het aanschaffen van een managementsysteem nuttig is voor jouw bedrijf

Lees verder

Klantcase Bouwgroep Peters BV. Al ruim 14 jaar een sterke relatie

Lees verder

Veiligheid staat voorop bij Ouwehand Bouw

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht