Kader helpt bij

Safety Culture

De cultuur van een organisatie en het gedrag van medewerkers beïnvloeden het veiligheidsniveau binnen je organisatie. Bovendien blijkt uit onderzoek dat onveilig gedrag vaak een rol speelt bij ongevallen. 

Offerte aanvragen
Stel ons je vraag
Aan de slag met veiligheidscultuur

Aan de slag met het verbeteren van de veiligheidscultuur bij jou in de organisatie? Kom direct in contact met Kader voor jouw vraagstuk.

Contact Advies is nooit ver weg

Wat doen wij?

Een cultuur van gezond en veilig werken kan alleen tot stand komen als werkgever en werknemers zich daar samen actief voor inzetten. Wil je een proactieve veiligheidscultuur? Dan is het belangrijk dat het management en de werknemers zich samen inzetten voor veiligheid.

Wij helpen met veiligheidskunde, veranderkunde en gedragspsychologie. Wil je vakkundig advies bij de samenstelling van een veiligheidscultuurprogramma voor de organisatie? Of liever starten met een veiligheidscultuuronderzoek om te meten wat je bedrijf nodig heeft? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Download

Veiligheidscultuur in de praktijk

Heb je behoefte aan een goed advies bij de samenstelling van een veiligheidscultuurprogramma voor jouw organisatie? Wil je graag starten met een veiligheidscultuuronderzoek om te meten waar de organisatie behoefte aan heeft? In deze brochure lees je alles over hoe een traject verloopt.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951320

sales@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Klantcases

Speerpunt Veilig en Gezond werken

Lees verder

De veiligheidsdag bij Chemtura

Lees verder

Veiligheidsobservatietraject bij Liander Logistiek

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.