Certificering

ISO 27001

ISO 27001 certificering maakt aantoonbaar dat je organisatie informatieprocessen continu beheerst en dat je de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie borgt. Hoewel ISO 27001:2022 certificering niet wettelijk verplicht is, biedt het zekerheid en vertrouwen voor je opdrachtgevers.

ISO 27001:2022 certificering

Met ISO 27001 certificering kunnen je opdrachtgevers er van op aan dat je hun gegevens met zorg behandelt en je organisatie continu verbetert. Bovendien voldoe je met een ISO 27001 certificaat aan contractuele eisen en aanbestedingscriteria.

Onze meerwaarde

Kader Group begeleidt je in 5 praktische stappen naar ISO 27001 certificering volgens de ISO 27001:2022. Wij zijn approved partner van een aantal certificerende instellingen en onderhouden goede relaties met een aantal andere instellingen. Zo kunnen we vaak het certificatiemoment bevorderen.

Onze ervaren adviseurs leggen de focus op de risico’s voor je primaire bedrijfsproces, zodat je deze risico’s met de juiste maatregelen kunt beheersen. Wij bieden altijd een maatwerk oplossing, passend bij jouw wensen en behoeften. We kunnen bijvoorbeeld een online ISMS in Confluence inrichten met je bestaande software, of een bredere oplossing bieden met onze software oplossingen.

Onze aanpak

Onze adviseurs maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de reeds in de organisatie aanwezige expertise. Je medewerkers kennen jouw organisatie tenslotte het beste! Als eerste bekijken onze adviseurs wat er in je organisatie al goed geregeld en/of vastgelegd is op het gebied van informatiebeveiliging. We bespreken ook in welke vorm we aan de slag gaan: wil je zelf veel taken op je nemen onder onze begeleiding, of wil je dat wij het grootste deel verzorgen? Vanaf daar zetten we gezamenlijk de vervolgstappen richting uiteindelijke ISO 27001 certificatie.

Onze ervaring & expertise

Met een ISO 27001 informatiebeveiligingssysteem kun je veel onderwerpen uit de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) borgen. Wij hebben al veel organisaties geholpen hun informatie te beveiligen volgens de ISO 27001:2022 norm en te voldoen aan AVG wetgeving.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches: van overheden tot zorginstellingen en zakelijk dienstverleners.

Werkwijze

Onze werkwijze verschilt per opdrachtgever. In de meeste gevallen werken wij samen. Maar wij kunnen ook alles uit handen nemen.

Offerte aanvragen
1. Nulmeting

Met een nulmeting krijg je inzicht in de verwachte tijdsbesteding, taakverdeling en kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

2. Managementsysteem

Opzet en implementatie van een praktisch hanteerbaar, digitaal managementsysteem conform de norm én jouw behoeften. 

3. Interne audit

Toetsing van het managementsysteem aan norm, wet en je eigen eisen. Ook is de interne audit de voorbereiding op de certificatie audit.

4. Directiebeoordeling

Beoordeling van de effectiviteit van het managementsysteem door directie of management. 

5. Begeleiding en certificering

Begeleiding bij de externe audit door certificerende instelling. Je bedrijf is nu gecertificeerd!

6. Onderhoud

Periodiek bijhouden en werken van het managementsysteem, zodat je organisatie blijft voldoen aan de eisen vanuit de norm.

Offerte aanvragen

Klantcases

ISO 27001 certificering voor Signify’s Global Software Operations

Lees verder

Data van klanten Sweco veilig: ISO 27001 certificering behaald

Lees verder

Begeleiding naar ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 certificering voor The DOC

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig