Safety Culture Ladder Congres

4 juni 2024: Ben jij er bij?

Op 4 juni vindt het Safety Culture Congres plaats, georganiseerd door NEN. Het belooft een inspirerende dag te worden met verschillende sessies waarbij er volop ruimte zal zijn voor praktische vragen. Onze collega Hanneke Jansen is ook aanwezig om een sessie te geven over de verschillen tussen de Safety Culture Ladder uit 2016 en de nieuwe Safety Culture Ladder 2.0 die recentelijk gelanceerd is. Deelname is gratis. Bestel daarom snel je tickets en mis het niet!

Ticket bestellen
Dit congres mag je niet missen

Samen met honderden vakgenoten deelnemen aan het programma van een geheel verzorgd congres. Er is ruimte om te netwerken, deel te nemen aan worshops en voor het stellen van al je prangende vragen. 

Wat: Safety Culture Ladder Congres

Wanneer: Dinsdag 4 juni van 12:00 tot 18:00

Waar: De Rijtuigenloods in Amersfoort

Ticket bestellen We zien je graag!

Sessie: Safety Culture Ladder 2.0 van Hanneke Jansen

Onze collega Hanneke Jansen zal een sessie geven over de overeenkomsten en verschillen tussen de Safety Culture Ladder uit 2016 en de nieuwe Safety Culture Ladder 2.0 die recentelijk gelanceerd is. Je zult antwoord krijgen op vragen als:

  • Waarom is de Safety Culture Ladder vernieuwd?
  • Hoe zit het met de beoordeling van de treden? Blijft dit hetzelfde of leidt de beoordeling volgens de nieuwe SCL 2.0 tot een nieuwe trede?
  • Moet ik als organisatie dingen anders gaan doen?
  • En als ik al gecertificeerd ben via de oude SCL, hoe stap ik dan over op de nieuwe SCL?

Workshop

Aansluitend aan de sessie vindt er een workshop plaats waarin alles wat je moet weten over de nieuwe SCL aan bod komt. Na afloop ben je op de hoogte van de overeenkomsten en verschillen tussen beide versies en weet je wat je kunt verwachten van de auditrapportage.

Een dag vol kennis

Naast de sessie van Hanneke zullen er nog andere sessies plaatsvinden waarbij er volop ruimte is voor praktische vragen. Zo is er een sessie over psychologische veiligheid waarbij je leert hoe dit bijdraagt aan de ontwikkeling van de veiligheidscultuur. Inclusief praktische handvaten. En een sessie waarbij je leert over een praktische webtool, waardoor het in kaart bergen van de huidige veiligheidscultuur nog gemakkelijker wordt. Daarnaast zal er een lezing zijn en kun je meedoen aan verschillende paneldiscussies.

Aanmelden is gratis!

Het evenement is de perfecte gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met mede vakgenoten. Meld je daarom nu kosteloos aan via de onderstaande button.

Aanmelden? Boek hier direct je gratis ticket!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en relevante kennisartikelen. Mis nooit meer een interessant congres, beurs of seminar.

Aanmelden
Meer interessante artikelen

Actueel

01/02/2024

Waarom veiligheidscultuur chefsache is

Lees verder

Whitepaper: Safety Culture Ladder 2.0

Lees verder

Whitepaper: Veiligheidscultuur voor jong en oud

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht