Consulting

CO2 prestatieladder

Met een certificering op basis van de CO2 Prestatieladder kan jouw organisatie de CO2 uitstoot flink verminderen. Je stimuleert energiebesparing, efficiënt gebruik van brandstoffen én toepassing van duurzame energie. Draag jij ook bij aan een duurzame onderneming? Kader helpt je bij de certificering.  

Certificering volgens de CO2 Prestatieladder kan een positief effect hebben op jouw reputatie. Hoe meer je organisatie doet aan CO2 reductie, hoe hoger het niveau van jouw organisatie op de CO2 Prestatieladder - en hoe hoger het bijkomende gunningsvoordeel bij aanbestedingen.  

Wat biedt Kader jou? 

We begeleiden je op alle certificeringsniveaus, tot het maximaal haalbare niveau 5. Daarnaast gebruiken we de aanwezige expertise binnen jouw organisatie en nemen jullie huidige situatie als uitgangspunt voor de verdere invulling van het traject.  

Kader is approved partner van een aantal gerenommeerde certificatie instellingen en heeft goede contacten met veel certificatie instellingen. Hierdoor kunnen wij het moment van certificatie vaak versnellen.  

Periodiek onderhoud CO2 certificaat

Heeft jouw organisatie al een certificatie? Ook dan moet je regelmatig inspanningen leveren om te blijven voldoen aan de certificatie-eisen. Wij kunnen je helpen bij deze periodieke activiteiten

Actueel

Gerelateerd nieuws

De CSRD-beslisboom – dit moet jouw bedrijf doen

Lees verder

Webinar CSRD: wat zijn mijn verplichtingen?

Lees verder

Lumeco behaalt ISO 14001 certificaat met hulp van Kader

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig