Seminar

Samenwerken, organiseren en meten in de praktijk

We starten het nieuwe jaar goed met het seminar ‘Organiseren en Meten van Samenwerking in de Praktijk’ op 18 januari. Kader en Don Bureau organiseren samen een gratis dag vol inspiratie en kennisdeling door experts. We zullen je meenemen in de wereld van samenwerking in projectteams, aan de hand van diepgaande lezingen. Ook worden er verschillende casussen gepresenteerd en zal er ruimte zijn om te debatteren en te netwerken.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan snel aan!

Aanmelden voor het seminar is gratis en kan via de onderstaande knop. 

Datum: donderdag 18 januari 2024 
Tijd: 13:30 – 17:00 
Locatie: X TU Delft – Theater Hall, Mekelweg 8, Delft 
Kosten:geen 

Over het seminar

Een groot deel van de infrastructuur in Nederland is aan het einde van zijn levensduur en dus aan grootschalige renovatie of vervanging toe. Dit vraagt om goede mensen en de juiste capaciteit. De opgave is alleen zo groot dat we nu al met een capaciteitsprobleem te maken hebben. Het gevolg is dat bepaalde aanbestedingen geen inschrijvingen krijgen. Daarnaast worden de aanbestedingen meer complex.  

Het oplossen van dit probleem vraagt om verandering. Een verandering in denken en werken. Zo zullen kunstwerken bijvoorbeeld seriematig moeten gaan worden onderhouden. Maar ook de samenwerking zal een grotere rol krijgen. Het is belangrijk om langdurige relaties aan te gaan in teams van specialisten vanuit zowel de opdrachtgever en opdrachtnemer. Een intensieve samenwerking is nodig waarbij het projectteam de ruimte krijgt om te investeren, te leren en te innoveren met als resultaat een efficiëntere projectuitvoering. 

Tijdens dit seminar zullen Huub de Lange, Leon Hombergen, Marcel de Munck en Véronique Prinsen de context, problematiek en oplossingen verder toelichten.  

Het programma

Meld je nu aan! 

Het belooft een inspirerende dag te worden. Aanmelden voor het seminar is gratis en kan via deze link. We zien je graag op 18 januari! 

Onze nieuwste artikelen

22/12/2023

Nedcon wordt geïntegreerd met Kader Group

Lees verder

6 snel toepasbare tips om valgevaar op de werkplek te voorkomen

Lees verder

Veiligheid staat voorop bij Ouwehand Bouw

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht