• 18/04/2023

Kader Group verwelkomt Etop

Etop Opleiding & Advies is onderdeel geworden van Kader Academy. Deze uitbreiding is een waardevolle toevoeging aan het opleidingsaanbod. De opleidingen zijn gespecialiseerd op het gebied van casemanagement, vertrouwenspersoon, preventiemedewerker en werkplekadviseur.

Lees hieronder verder

Opleidingsaanbod arbeidsomstandigheden

Etop is al 23 jaar specialist op het gebied van opleidingen over arbeidsomstandigheden. Door de jaren heen zijn er sterke opleidingsmodules ontwikkeld, voor zowel de publieke als private sector. Een uniek kenmerk van Etop is de naadloze aansluiting van de opleidingen op de vraag in de markt. De ervaring en kennis van oprichters Gert Contant en Andrea Brouwer is een verrijking voor Kader Academy.

Warm welkom

”De opleidingen die Etop aanbiedt, ontbraken nog binnen ons opleidingsaanbod. Door deze aanvulling versterkt Kader Academy zich op het gebied van arbeidsomstandigheden. Wij zijn ontzettend blij en trots op deze waardevolle en strategische toevoeging aan de groep.”, aldus Bart de Boer, CEO van Kader Group.

Over Kader Group

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig. Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 350 gedreven medewerkers. De overname van passende bedrijven biedt de mogelijkheid om op een snelle en gedegen manier nieuwe eindmarkten en nieuwe geografieën te betreden. Kader Group ambieert op deze manier een leidende speler in Noord-Europa te worden. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en relevante kennisartikelen.

Aanmelden
Actueel

Gerelateerd nieuws

03/01/2024

Meld je aan voor het seminar: Samenwerken, organiseren en meten in de praktijk

Lees verder
22/12/2023

Nedcon wordt geïntegreerd met Kader Group

Lees verder

Digital Event | 16 november

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht