Project manager QHSE Management Systems

Paul Brinker

Paul is één van die collega’s die vanaf het begin met ons is meegegroeid. Oorspronkelijk begonnen als adviseur en ad interim compliance officer bij één van onze opdrachtgevers, heeft hij door de jaren heen diverse rollen vervuld. Waaronder operationeel manager voor de regio Zuid-Nederland, Business unit manager Management Systems en Certification en Operationeel manager Quality, Health, Safety and Environment (QHSE). 

Door zijn brede kennis en vooral ook interesse, is hij een bekwame gesprekspartner voor iedere klant. Zo heeft hij zich, naar eigen zeggen, zoveel doorontwikkeld omdat QHSE zo’n breed vakgebied is.  

“Wij zijn op heel veel gebieden gesprekspartner voor opdrachtgevers. We weten van veel onderwerpen fors meer dan gemiddeld. Van iets minder onderwerpen weten we erg veel. We zijn echte generalisten en brengen daarmee vooral ook klanten in contact met andere operationele teams binnen de divisie Consultancy & Interim maar ook Kader Academy.” 

Paul is een aanwinst als het gaat om het efficiënt organiseren van interne bedrijfsprocessen en- systemen. Daarnaast kun je bij hem terecht voor kennis van opleidingen, competentiemanagement en het beheer van middelen en managementprocessen. Ook kan hij, door zijn brede kennis van Kader Group, je de weg wijzen naar één van onze andere specialisten of partners, mocht dit nodig zijn. Hij haalt veel plezier uit het begeleiden en coachen van zijn collega’s en houdt ervan om van toegevoegde waarde te zijn voor zijn opdrachtevers. Het liefst investeert hij dan ook in een lange termijn relatie. Of zoals hij het zelf zo mooi zegt:  

“De meeste bedrijven waar ik ooit mee in contact ben gekomen vanuit Kader (in een initieel traject) zijn tot op heden nog steeds klant van Kader. Bij een eerste afspraak geef ik dan ook aan: ‘wat leuk dat we nu de basis leggen voor een feestje over 5 jaar. Dan werken we namelijk al 5 jaar prettig samen’

Kennismaken met Paul? Neem dan contact op.

Artikelen van Paul Brinker

Whitepaper: ISO Harmonized Structure Normen

Lees verder

Harmonized Structure: wat is dat eigenlijk?

Lees verder

Gecertificeerd – en dan? Hoe je je ISO-certificering behoudt

Lees verder

Whitepaper: Gelukkig en gezond personeel met ISO 45001

Lees verder

Brochure: ISO 9001 certificering

Lees verder

Interne audit ISO 9001

Lees verder

ISO 9001 kwaliteitsmanagement

Lees verder

ISO 9001 certificering kosten

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht