Consulting

Interim KAM-specialist

Wil jij een tijdelijke en flexibele oplossing voor extra capaciteit? Bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschap of functieverandering? Wij kunnen je helpen met een (tijdelijk) ervaren KAM-coördinator, -manager of -adviseur die per direct bij jou aan de slag gaat! 

Met de hulp van onze KAM-specialisten heb je professionele invulling van KAM-taken (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) binnen jouw organisatie of project. Bijvoorbeeld voor de opzet, invoering en onderhoud van een managementsysteem. Ook ondersteunt de specialist bij projectbegeleiding en geeft advies over complexe KAM-vraagstukken - zowel op uitvoerend als managementniveau. 

Onze aanpak 

Afhankelijk van je wensen en inhoud van de opdracht, plaatsen wij een KAM-coördinator, KAM-manager, KAM-adviseur, Information Security Officer of Veiligheidskundige. Daarbij houden we altijd rekening met een (eventueel) aanwezig team.  

Onze KAM-specialisten zijn praktisch en opereren zowel operationeel als beleidsmatig. Je kunt ze inhuren voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime. En: op iedere locatie in Nederland!  

Team QHSE Management Systems 088-9951320 Offerte aanvragen
Actueel

Gerelateerd nieuws

Whitepaper: ISO Harmonized Structure Normen

Lees verder

De weg naar ISO 9001 certificering

Lees verder

ISO 9001-certificering: waarom eigenlijk?

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht