Consulting

Periodiek onderhoud managementsysteem

Is je organisatie gecertificeerd en wil je blijven voldoen aan de plichten van certificatie en wetgeving? Kader Group ondersteunt bij het behoud van je certificaat en draagt zorg voor een doeltreffend en effectief managementsysteem.  

Met het periodiek onderhoud en beheer van je managementsysteem zorgen wij ervoor dat jouw managementsysteem op basis van bijvoorbeeld de ISO 9001, VCA, ISO27001, ISO45001 of ISO14001 up-to-date blijft. 

Je hoeft geen extra inspanningen te leveren voor externe certificeringsaudits. Ook kun je rekenen op een gestructureerde coördinatie, aansturing en bewaking van de follow-up van auditresultaten. Met het onderhoud en beheer door een onafhankelijke en kritische externe partij kunnen jouw medewerkers zich richten op hun eigen taken. 

Wat bieden wij jou? 

Met het periodiek onderhoud en beheer verzorgen wij interne audits, directiebeoordelingen, de opvolging van verbeterende maatregelen en de begeleiding van externe audits. Normen worden (bij wijzigingen) door ons beheerd. Hiermee garanderen wij je een effectief managementsysteem. 

Om te voldoen aan specifieke normen kunnen we een aantal dagen per jaar een adviseur van Kader Group inzetten. Ook kunnen wij met onze eigen medewerkers functies tijdelijk voor je invullen. 

Team QHSE Management Systems 088-9951320 Offerte aanvragen
Actueel

Gerelateerd nieuws

Tekort aan veiligheidskundigen brengt medewerkers in gevaar

Lees verder

Behaal trede 3 van de veiligheidsladder met onze Gap analyse

Lees verder

Kader neemt deel aan het Energy Safety Festival!

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht