Klantcase

Begeleiding naar ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 certificering voor The DOC

Kader ondersteunde The DOC bij de opzet en invoering van een geïntegreerd managementsysteem voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Consulting
ISO 27001 certificering

Hoewel ISO 27001:2017 certificering niet wettelijk verplicht is, biedt het zekerheid en vertrouwen voor je opdrachtgevers. Zitten we binnenkort om tafel?

Neem contact op Kader blikt vooruit
The DOC

Drie op een rij

We begeleidden The DOC naar ISO 27001, NEN 7510 én ISO 9001 certificering. 

In aanvang werd gestart met implementatie van de ISO 27001:2017 norm. Al snel werd vanuit The DOC de wens uitgesproken binnen hetzelfde tijdsbestek ook het ISO 9001 certificaat en NEN 7510 certificaat te behalen. 

Kader ging de uitdaging aan en zorgde ervoor dat de opdrachtgever binnen de afgesproken tijd trotse eigenaar zou zijn van alle drie de certificaten. Met deze certificaten maakt The DOC de kwaliteit van dienstverlening en de beheersing van informatieprocessen aantoonbaar. Dit biedt de klanten van The DOC zekerheid en vertrouwen en draagt bij aan de betrokkenheid en het kwaliteitsbewustzijn van haar medewerkers. Een mooi fundament om als organisatie verder te groeien. 

Bart Tullemans, Kwaliteitsmanager The DOC: 

‘Wij zijn trots op het eindresultaat. De adviseur van Kader maakte voor ons de ideale vertaalslag van norm naar praktijk. We werden voorzien van inhoudelijk sterke adviezen om zo een compleet en geïntegreerd managementsysteem op te zetten. Zo hebben we alle 3 de certificaten zonder enige non-conformiteit behaald. Wij kijken terug op een erg prettige, productieve én gezellige samenwerking. De adviseur van Kader heeft ons uitstekend begeleid en is een absolute aanrader! Een goede combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid. Hard werken wordt gecombineerd met humor, waardoor de begeleidingsdagen voorbij zijn gevlogen!’ 

The DOC ondersteunt klanten en hun bedrijfsprocessen door middel van consultancy en de ontwikkeling, oplevering en het beheer van klantspecifieke IT-oplossingen. 

Information Security

AVG en Privacy

Heb jij je organisatie op orde als het aankomt op AVG en privacy? Of heb je een externe blik nodig om net dat stukje dat je mist te overzien. Laat ons die blik zijn.

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Webinar 29 februari: Wat je meet, kun je (energie)managen!

Lees verder
23/02/2024

Whitepaper: Gecertificeerde medical devices van A tot Z

Lees verder

Webinar: fysieke belasting

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht