Klantcase

QDP borgt kwaliteit met ISO 9001 Certificering

QDP, ontwerper en producent van spuitgietoplossingen, bezit sinds het voorjaar van 2021 een ISO 9001:2015 certificaat.

Consulting
ISO 9001 certificering

De meest bekende certificering. Jij wil hem ook? Dat kan. In 5 praktische stappen begeleiden we je naar certificering. 

Neem contact op Advies is nooit ver weg
QDP

ISO 9001

De wens bestond bij QDP om de certificering in een korte tijd te behalen, omdat er een afstudeeropdracht van een stagiaire mee gemoeid was. Een leuke uitdaging voor Kader! Het traject startte in november 2020 en eindigde in april 2021 met een certificering zonder kritische afwijkingen. 

Van ontwerp naar productie met de modernste spuitgiettechnologie 

QDP ontwerpt, ontwikkelt en produceert kunststof producten. Zij adviseert bij zowel ontwerp als ontwikkeling over materialen, functionaliteit, looks en maakbaarheid. QDP beschikt over een eigen productiefaciliteit in China (ShengZhou) voor de realisatie van plastic producten. Deze faciliteit is uitgerust is met de modernste spuitgiettechnologie. 

Marissa Samberg, adviseur Kader: “De fabriek in China is voor nu niet meegenomen in certificatie maar beschouwd als uitbesteed proces. Dit jaar zullen we inventariseren hoe we de fabriek mee kunnen nemen in certificatie en bekijken we indien nodig alternatieven”. 

Maick Klaassen, CEO QDP: “Het certificaat is een objectief bewijs dat iedereen erop kan vertrouwen dat onze interne processen en ons risicomanagement op orde zijn en dat we de kwaliteit leveren die we beloven. Voor onze klanten betekent dit verhoging van de kwaliteit van al onze diensten, continue verbetering van onze klanttevredenheid en een garantie voor perfect dienstverlening!” 

QSE Management System

Zoveel mensen zoveel wensen

Het lijkt of je voor elke branche, vakgebied of dienst wel een eigen certificeringsmogelijkheid hebt. De Kader blik helpt je door het bomen het bos weer te zien.

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Risico’s en de link met afhankelijkheid

Lees verder

Veiligheid staat voorop bij Ouwehand Bouw

Lees verder
01/12/2023

Management van Kader houdt zich bezig met diversiteit en inclusiviteit

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht