Webinar

Wat je meet, kun je (energie)managen!

Onze collega Dirk de Knecht is komende donderdag 29 februari spreker tijdens het webinar van Itsme over energiemanagement. Wil je meer weten? Meld je dan nu aan voor ‘Wat je meet, kun je (energie)managen!’

Wil jij het webinar bijwonen? Schrijf je dan nu in!

Wanneer? 29 februari

Tijd: 14:00 uur

Wat kun je verwachten?

In dit webinar bespreken we waarom energiemanagement van belang is en wat voor voordelen dit oplevert. Energiemanagement geeft bijvoorbeeld:

  • Inzicht in besparingsmogelijkheden (energie en power);
  • Vrijstelling van de EED-audit plicht;
  • Inzicht in capaciteit van je eigen elektriciteitsnet;
  • En nog veel meer!

We zullen illustreren hoe je met behulp van de plan-do-check-act verbetercyclus het energieverbruik binnen je bedrijf op een effectieve manier kunt beoordelen en bijsturen.

Daarnaast zullen we niet alleen de ISO-50001-certificering bespreken, maar ook de rol van een energieteam en het belang van monitoring & targeting. Het efficiënt gebruik van energie is namelijk  niet te beoordelen met behulp van het actueel verbruik, maar alleen via een target, een zogenaamd specifiek verbruik. Daarbij relateer je het verbruik aan een invloedsfactor; bijvoorbeeld gasverbruik aan graaddagen en productie-energie aan geproduceerde hoeveelheden. Op deze manier kan je het actueel verbruik vergelijken met een te verwachten streefverbruik.

Werk je als KAM-coördinator of facility manager binnen de utiliteit en industrie? Dan is dit webinar uitermate geschikt voor jou!

Meld je nu aan via de bovenstaande button.

Nieuw

Onze nieuwste artikelen

Webinar CSRD: wat zijn mijn verplichtingen?

Lees verder

Lumeco behaalt ISO 14001 certificaat met hulp van Kader

Lees verder

Scope 3 – stoot jouw organisatie meer CO2 uit dan je denkt?

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht