Consulting

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek meet de tevredenheid van medewerkers over hun werk, de arbeidsomstandigheden en de organisatie waarvoor zij werken. Dit geeft bovendien inzicht in de ervaren arbeidskwaliteit. Zo ontdek je wat goed gaat én wat beter kan.

Kader kan ondersteunen tijdens het volledige onderzoekstraject. Allereerst gaan we met de opdrachtgever in gesprek en bepalen samen met jou hoe we het onderzoek inrichten. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek kan uitgebreid of wat minder uitgebreid – net waar jouw organisatie behoefte aan heeft.

Rapport met aanbevelingen

Zodra alle data verzameld zijn, levert Kader een overzichtelijk rapport op met de sterktes van de organisatie en aanbevelingen ter verbetering van de kwaliteit van de arbeid. Kader verzorgt een eindpresentatie (bijvoorbeeld voor het MT en de OR) met de belangrijkste onderzoeksbevindingen. Ook krijgt de organisatie de gelegenheid om vragen te stellen. Kader kan ook ondersteunen bij eventuele vervolgstappen en het implementeren van de aanbevelingen.

Wil je meer informatie over het medewerkerstevredenheidsonderzoek? Neem contact met ons op!

Actueel

Gerelateerd nieuws

Collega Hanneke Jansen spreekt op het SCL Congres

Lees verder

Whitepaper: De vertrouwenspersoon

Lees verder

Waarom jonge medewerkers vaker burn-outs krijgen

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht