Klantcase

Onderhoud veiligheid- en kwaliteitsmanagementsysteem voor Wegenbouw Lansink

Sinds 2016 ondersteunen we onze opdrachtgever Wegenbouw Lansink B.V. bij het onderhouden van haar kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem.

Consulting
Periodiek onderhoud managementsysteem

Bijblijven met periodiek onderhoud. Zo kom je niet voor onverwachtse verrassingen te staan. 

Neem contact op Kader blikt vooruit
Grootgroener

Ontzorging, ondersteuning en het geven van kritische feedback staan centraal

Onze adviseur laat het managementsysteem aansluiten bij ontwikkelingen in de organisatie, markt en techniek. Bij uitbreiding van de dienstverlening van onze opdrachtgever, zoals met ontwerp en ontwikkeling, BRL-7000 of CO2-Prestatieladder, verwerkt onze adviseur deze wijzigingen in het systeem.  

Met werkplekinspecties en interne audits beoordeelt hij de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer. Samen met de interne stuurgroep beoordeelt de adviseur de effectiviteit van het managementsysteem, zodat er continue gewerkt wordt aan verbetering op gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.  

Duurzame relatie en hechte band  

Wegenbouw Lansink kenmerkt zich als een nuchter Twents familiebedrijf dat innovatie niet uit de weg gaat en zich continu blijft inzetten voor het leveren van kwalitatief goed werk in een veilige werkomgeving. Inspelen op ontwikkelingen en uitbereiding van dienstverlening zorgt ervoor dat er elk jaar weer uitdagingen op het programma staan. Door de langdurige en intensieve samenwerking ontstaat er een hechte band met een prachtig familiebedrijf.   

“In 2019 kreeg ik als beginnend KAM–functionaris te maken met een adviseur van Kader Group. Hij heeft ontzettend goed geholpen met het opzetten van een nieuw KAM–systeem. Deze adviseur heeft ook samen met ons een nieuw ‘Veiligheids Bewust Zijn’ programma opgezet. De adviseurs die wij krijgen voor de ISO, VCA en CO2–prestatieladder hebben veel kennis van zaken. We gaan altijd met een gerust hart de audits in”.  

Karin Koopman; KAM-functionaris Lansink Wegenbouw B.V.   

QSE Management System

Zoveel mensen zoveel wensen

Het lijkt of je voor elke branche, vakgebied of dienst wel een eigen certificeringsmogelijkheid hebt. De Kader blik helpt je door het bomen het bos weer te zien.

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Risico’s en de link met afhankelijkheid

Lees verder

Veiligheid staat voorop bij Ouwehand Bouw

Lees verder
01/12/2023

Management van Kader houdt zich bezig met diversiteit en inclusiviteit

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht