Branche

Gezondheidszorg

Is jouw organisatie of instelling gespecialiseerd in (geestelijke) gezondheidszorg? Bijvoorbeeld als thuiszorgorganisatie, ziekenhuis, huisartsenpraktijk, ambulancedienst medisch laboratorium of tandartsenpraktijk? Risico’s beheersen, kwaliteit verbeteren én veiliger werken zijn onmiskenbaar belangrijk in deze branche. 

Offerte
Download
Kader voor Gezondheidszorg

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Gezondheidszorg

Kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging voor de gezondheidszorg 

Het leveren van goede zorg is je core business, het is belangrijk dat je medewerkers daar zoveel mogelijk tijd en aandacht aan kunnen besteden. Tegelijk heb je te maken met hoge eisen en verwachtingen van zowel de wetgever als je patiënten, cliënten en de maatschappij. Om risico’s te beheersen, je kwaliteit continu te verbeteren én veiliger te werken. 

Kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging is onmisbaar. Je hebt met veel persoonlijke medische gegevens te maken, zoals een actueel medicatieoverzicht. De uitwisseling met bijvoorbeeld andere zorgverleners vindt meestal elektronisch plaats. Privacy in de zorg is niet voor niks al jaren een hot-topic omdat er relatief veel datalekken plaatsvinden.  

Noodzaak dus om het intern én extern goed voor elkaar te hebben.  

Arbeidsveiligheid voor de gezondheidszorg 

Werken in de zorg geeft medewerkers vaak veel voldoening. Het is nuttig, maar ook zwaar. Lichamelijk en emotioneel kan het een aanslag zijn op je gezondheid. Daarom is aandacht voor arbeidsveiligheid in deze branche de basis voor een goede werkomgeving. Om arbeidsveiligheid te waarborgen is een RI&E verplicht. Vaak aangevuld met een verdiepende RI&E. Daarnaast zijn er normen zoals de ISO 45001. Deze norm voor gezond en veilig werken (G&VW) vormt een framework waarmee zorginstellingen en -organisaties medewerkers goed kunnen ondersteunen op arbeidsveiligheid.  

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader en de Gezondheidszorg

Kader heeft veel ervaring in de gezondheidszorg met het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen zoals ISO 9001, NEN 7510  en ISO 45001. Zelfs op het gebied van milieu en duurzaamheid, bijvoorbeeld ISO 50001 of de CO2 Footprint of CO2 Prestatieladder. Grip op risico’s heb je met ons digitale ArboManagementSysteem AMS. En ook voor maatwerk softwareoplossingen (enterprise) kun je bij ons terecht.  

 Kader Group bestaat uit verschillende specialistische teams, elk met hun eigen unieke disciplines. Daarom kunnen we je op elk gebied op de juiste manier bijstaan. Waar je wensen en behoeften ook liggen: Kader Group vindt altijd een passende oplossing! 

 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

05/04/2022

Beheer en onderhoud ISO 13485 Kwaliteitsmanagementsysteem en het technisch CE-dossier van Airmax B.V.

Lees verder

Begeleiding naar ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 certificering voor The DOC

Lees verder

Arbeidshygiƫnisch meetprogramma voor opdrachtgever in farmaceutische industrie

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht