Branche

Bouw & installatie

Werkzaam in de woning- of utiliteitsbouw, projectontwikkeling, (spoor)wegenbouw, civieltechnische bouw, sloopwerk, installatie-techniek of afwerking? Dan kan Kader Group je adviseren en begeleiden bij het voldoen aan wet- en regelgeving en het continu verbeteren van je organisatieprestaties.

Offerte
Download
Kader voor de bouw

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Bouwsector

Gericht advies voor de bouwsector

De bouwbranche is altijd al een uitdagende omgeving geweest. Het wordt gekenmerkt door snel en vaak wisselende werkbezetting en de hoge risico’s en gevaren op de werkvloer. Je wilt dat er veilig wordt gewerkt zodat iedereen gezond naar huis kan. Al vanuit de ontwerpfase krijg je te maken met een veiligheids- en gezondheidsplan en verschillende risicostudies. Het veilig en verantwoord werken komt in alle fases van een bouwproject terug.  

Daarnaast biedt de noodzaak om te verduurzamen volop kansen. In 2050 moeten alle gebouwen energieneutraal zijn. Dat betekent een aanzienlijke rol voor de bouwsector. Bij het verduurzamen van de uitvoering, materiaal en inzetbaarheid van medewerkers. 

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader voor de Bouw

Kader Group verzorgt HSE management en project veiligheid. We dragen zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op de projectlocatie. Van de bouw van een grote melkpoederfabriek tot montage van windturbines, bij kort- en langdurende projecten, in een specifiek stadium of tijdens alle projectfases. Ons doel: alle medewerkers aan het einde van de dag weer gezond en veilig naar huis!  

Ook begeleiden we jouw organisatie bij het behalen van de bekende norm ISO 9001. We helpen je met machineveiligheid bij het verduurzamen van materieel, denk aan het elektrificeren van bouwmachines. Informatiebeveiliging om meer grip te hebben op privacy gevoelige gegevens bij het samenwerken met andere partijen. En we werken samen aan jouw MVO-beleid om je energieprestaties te verbeteren en CO2 uitstoot te verminderen. Van VCA certificering, tot veiligheidskundige ondersteuning, tot het uitvoeren van een werkplekinspectie en Risico Inventarisatie & Evaluatie. Bij Kader Group vind je alle specialismen omtrent de wet- en regelgeving voor de bouwsector. Wat je behoefte ook is; we denken graag met je mee! 

 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

22/09/2022

Emmi Javelin: een nieuwbouwfabriek ‘op een postzegel’

Lees verder
16/08/2022

Kader tegen klimaatverandering: ondersteuning van Hitachi ABB Power Grids

Lees verder
16/08/2022

Veilig en gezond werken als voorbeeld voor Kuijpers Centrale Projecten (KCP)

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht