Branche

Industrie

Produceert jouw organisatie nieuwe producten van materialen, (grond)stoffen of onderdelen? Of repareer of installeer je machines, appratuur of andere benodigdheden voor andere bedrijven?  Dan valt jouw organisatie binnen de industriebranche. 

Offerte
Download
Kader voor Industrie

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Het brede spectrum van de industrie

Organisaties die voedsel, dranken, kleding, papier, electronica, meubels of auto’s produceren vallen onder de noemer industrie. Maar ook producenten van bijvoorbeeld machines, metalen, minerale producten, of bedrijven in de houtbewerking.

Je kunt de industrie opdelen in 4 deelbranches:

  • De levensmiddelenindustrie 
  • De chemische industrie, denk aan het produceren van aardgas, olie, verf, cosmetica of medicijnen. 
  • De metaal- en technologische industrie 
  • De overige industrie, zoals textiel-, kleding- en lederindustrie, hout en meubelindustrie en reparatie en installatie van machines.  

 

Uitdagingen in de industrie 

Robotisering en automatisering zorgen ervoor dat je met andere uitdagingen te maken krijgt dan je gewend bent. Ook speelt de industrie een grote rol bij de energietransitie. De technische aspecten die hierbij komen kijken vragen een nieuwe kijk op het werk, de wet- en regelgeving en waar je allemaal aan moet voldoen.  

Waar je eerder voldoende aan had om te focussen op kwaliteitsmanagement en veiligheid en arbo, komt daar nu ook data en privacy bij kijken. 

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader voor de industrie sector

Vanwege het brede spectrum van de industrie sector zijn er op het gebied van veiligheid en arbo veel zaken waar je rekening mee moet houden. Machineveiligheid, procesveiligheid en explosieveiligheid zijn er een paar van.  

De kennis om dit goed uit te voeren heb je niet altijd zelf in huis. En toch wil je dat je medewerkers aan het eind van de dag gezond en veilig naar huis gaan. Kader Group bestaat uit verschillende specialistische teams waardoor we je op elk van deze onderdelen goed kunnen ondersteunen. Of het nu om het opzetten en implementeren van een kwaliteitsmanagemensysteem zoals ISO 9001 gaat, het opstellen van een technisch dossier of veiligheidsrapportages. Waar je wensen en behoeften ook liggen: Kader Group vindt altijd een passende oplossing! 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

Het ATEX Proces Safety congres 2024, wij zijn er weer bij!

Lees verder

Brochure: Safety Expert Manager (SEM)

Lees verder
08/03/2024

Waterstof en explosieveiligheid − dit moet je weten

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht