Branche

Infra

Onder de infrasector verstaan we alle bouwprojecten die betrekking hebben op weg-, water en railverbindingen. De bouw en onderhoud van de infrastructuur. Kader Group adviseert en begeleidt bij het voldoen aan wet- en regelgeving en het continu verbeteren van je organisatieprestaties.  

Offerte
Download
Kader voor Infra

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Gericht advies voor de infrasector

De infrasector heeft te maken met interessante ontwikkelingen. Denk aan digitalisering, herstelprojecten van infraprojecten gedateerd van net na de tweede wereldoorlog, focus op verkeersveiligheid en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Door subsidieregelingen voor emissievrij materieel wordt het makkelijker gemaakt om te verduurzamen. Emissievrij werken in de infrasector is een katalysator voor niet-infra projecten. Veel werktuigen zijn uitwisselbaar en worden ook in de bouwsector gebruikt. Het is niet meer de vraag of je machines gaat elektrificeren, maar wanneer.  

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader voor Infra

Kader Group helpt de infrasector bij het werken aan continue verbetering van kwaliteit volgens de bekende norm ISO 9001. We helpen je met machineveiligheid bij het verduurzamen van materieel, denk aan het elektrificeren van bouwmachines. Informatiebeveiliging om meer grip te hebben op privacy gevoelige gegevens bij het samenwerken met andere partijen. En we werken samen aan jouw MVO-beleid om je energieprestaties te verbeteren en CO2 uitstoot te verminderen. Van VCA certificering, tot veiligheidskundige ondersteuning, tot het uitvoeren van een werkplekinspectie en Risico Inventarisatie & Evaluatie. Bij Kader Group vind je alle specialismen omtrent de wet- en regelgeving voor de infrasector. Wat je behoefte ook is; we denken graag met je mee! 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

Het ATEX Proces Safety congres 2024, wij zijn er weer bij!

Lees verder

Brochure: Safety Expert Manager (SEM)

Lees verder

Tijd voor actie! Waar de machinebouwer aan moet werken

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht