part of Kader Group

Nedcon wordt onderdeel van Kader Group!

Nedcon, een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement, milieu, Arbo en veiligheid wordt onderdeel van Kader Group. De toevoeging van Nedcon past binnen het meerjaren strategisch groeiplan van Kader Group, dat gericht is op verbreding van het producten- en dienstenaanbod, verduurzaming, digitalisering en internationalisering. Het huidige managementteam van Nedcon (Arjan van der Veeken, Eddie Loos en Remi van Cappellen) blijft aanwezig en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de integratie van Nedcon binnen Kader Group. 

Vertrouwen in de toekomst               

“We zijn beiden overtuigd van de toegevoegde waarde van Nedcon voor de Kader Group. De sterke positie binnen de MKB bouwsector en de servicegerichte aanpak via onderhoudsabonnementen dragen al jaren bij aan een trouwe en zeer tevreden klantengroep. Door het samenbrengen van onze specialistische dienstenpakketten verwachten we onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Ook qua cultuur is er sprake van een goede klik: we delen dezelfde kernwaarden waarbij de ervaring van het managementteam van Nedcon zeer welkom is. We zijn dan ook vol vertrouwen in de toekomstmogelijkheden van onze gecombineerde groep van bedrijven”, aldus Arjan van der Veeken, de huidige directeur van Nedcon, en Bart de Boer, CEO van Kader Group. 

Over Nedcon 

Nedcon, opgericht in 1999, opereert landelijk en is gevestigd in Woerden. Van oudsher is Nedcon sterk in de MKB Bouw sector en staat het bekend om zijn praktische en persoonlijke aanpak. 

De missie van Nedcon is om klanten meer succesvol laten zijn door hun kansen te vergroten op opdrachten, risico’s te beheersen, en het verbeteren van de kwaliteits-, arbo-, en milieuprestaties. Als gerespecteerd organisatieadviesbureau, adviseren, ontzorgen en begeleiden zij hun klanten on site en op afstand. Innovatie en de hoge mate van kennis en kunde van de Nedcon-medewerkers dragen bij aan het succes van de klant, én die van hun klanten. 

Wil je meer weten over Nedcon?

Contact

Over Kader Group                          

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 1994, is Kader Group inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland op het gebied van QHSSE & Sustainability (Quality, Health, Safety, Cyber Security, Environment & Sustainability). Met 7 kantoren verspreid door het land en ruim 200 medewerkers biedt Kader Group advies en opleidingen aan een brede klantengroep. Kader Group is opgebouwd vanuit 3 krachtige divisies: Consultancy & Interim, Digital (software) en Academy, ondersteund door verschillende groepsfuncties. Naast een sterke organische groei voert Kader Group een actieve buy-&-build strategie waarmee het de leidende positie in Nederland verstevigt en het dienstenpakket verder uitbreidt. Zo heeft in maart 2020 D&F consulting zich bij Kader Group aangesloten, een expert adviesbureau op het gebied van Safety. In september 2020 sloot Smile Software aan om in te spelen op de toenemende behoefte aan digitale oplossingen. Ook Copla, een toonaangevende aanbieder van veiligheidskundige opleidingen, werd in maart 2021 onderdeel van Kader Group. Het overnemen van passende bedrijven biedt de mogelijkheid om op een snelle en gedegen manier nieuwe eindmarkten en nieuwe geografieën te betreden. Kader Group heeft de ambitie om op deze manier een leidende speler in Noord-Europa te worden. 

Actueel

Gerelateerd nieuws

18/04/2024

Meld je aan voor het webinar cultuurverandering

Lees verder

Waarom het aanschaffen van een managementsysteem nuttig is voor jouw bedrijf

Lees verder
08/04/2024

Ben jij een curlingmanager (of heb je er een)?

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht