Klantcase

ISO 14001 certificering en tijdelijke HSE Coördinator voor Pall Medistad

Kader ondersteunde Pall Medistad bij de opzet en invoering van een ISO 14001 milieumanagementsysteem en begeleidde Pall Medistad naar ISO 14001 certificering. Ook vulde Kader tijdelijk de functie van HSE Coördinator in. 

Consulting
Van alle markten thuis

Een ISO 14001 certificaat en veiligheidskundige ondersteuning? Combinaties die je niet had kunnen bedenken vind je bij Kader Group. Waar heb jij hulp bij nodig?

Neem contact op Advies is nooit ver weg
Pall Medistad

Medische en biotechnische industrie

Pall Medistad is werkzaam in de medische en biotechnische industrie. Hierdoor gelden er strenge eisen ten aanzien van kwaliteit. Bij de opzet en invoering van het milieumanagementsysteem integreerde Kader het managementsysteem in het al bestaande kwaliteitsmanagementsysteem. Naast de opzet en integratie van het milieumanagementsysteem verzorgt Kader ook het periodiek onderhoud en beheer van het geïntegreerde managementsysteem. Hiermee blijft het geïntegreerde managementsysteem continu up-to-date, waardoor de kwaliteit goed bewaakt wordt. 

Ronald Pruyn, HSE Coördinator & Head facility and cleaning, Pall Medistad: 

“Pall Medistad werkt al jaren samen met Kader. Ikzelf heb de opleiding MVK bij hen gevolgd. Daarnaast hebben ze ons ondersteund bij het opstellen/herzien van onze algemene RI&E. Ook bij het opstellen van verschillende verdiepende RI&Es op het gebied van onder andere geluid en ergonomie hebben we met Kader samengewerkt. Op dit moment werken we samen om onze ISO 14001 certificering te behalen en ons milieubeleid jaarlijks up-to-date te houden. 

Wat ik met name prettig vind is dat Kader werkt met praktijkgerichte experts die naar mijn ervaring allemaal een praktische en hands-on werkwijze hanteren. De focus ligt altijd op een praktische en realistische invulling van de eisen uit wet- en regelgeving. Vooral de praktische invulling maakt het voor alle stakeholders een prettige partner.” 

Environment & Sustainability

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid kun je vast nog stappen maken. Kader helpt je op weg. 

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Risico’s en de link met afhankelijkheid

Lees verder

Veiligheid staat voorop bij Ouwehand Bouw

Lees verder
01/12/2023

Management van Kader houdt zich bezig met diversiteit en inclusiviteit

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht