Klantcase

Health & Safety award GEA bij nieuwbouw smoothiefabriek

In de Rotterdam Food Hub, een bedrijventerrein in de haven van Rotterdam, wordt een nieuwe CO2-neutrale productielocatie voor sap- en smoothies gebouwd.

Consulting
HSE Management

Ben je op zoek naar veiligheidskundige ondersteuning voor jouw bouwproject? Van ontwerpfase tot uitvoeringsfase en coördinatie is Kader jouw adviseur.

Neem contact op Ondersteuning is nooit ver weg
On site HSE Management

Veiligheid en gezondheid

GEA Process Engineering Nederland is hoofdaannemer voor de procesinstallaties op dit project en betrok Kader voor het on site HSE Management. Veiligheidskundige professional Simon Lubak houdt zich namens GEA dagelijks bezig met diverse veiligheidskundige vraagstukken en geeft praktische invulling aan het veiligheidsbeleid. Op een gemiddelde dag zijn er zo’n 100 operationele medewerkers actief op het project, tijdens de piek waren dit er ruim 120. 

Dat veiligheid en gezondheid belangrijk is, staat voor alle betrokkenen als een paal boven water. De opdrachtgever van dit project riep afgelopen september de Health & Safety Award in het leven. Deze award kan maandelijks gewonnen worden door alle partijen op het project. Simon Lubak: “Er zijn 4 categorieën waarbinnen op 20 onderwerpen punten gescoord kunnen worden. Totaal zijn er 100 punten te vergeven, 5 per onderwerp.” In januari 2021 werd het werk van GEA en Kader beloond met de Health & Safety Award. 

Simon: “GEA en Kader hanteren hoge veiligheidsstandaarden waar het om veilig- en gezond werken betreft. We hebben voor ons gevoel niets ‘bijzonders’ gedaan om deze award te verdienen. Vanuit Kader zijn we gewend om dagelijks te werken aan een gezond en veilig werkklimaat, zodat iedereen ’s avonds weer gezond en veilig thuis kan komen. We zijn er natuurlijk wel heel blij mee! Fijn dat ons werk gewaardeerd wordt.” 

Eerder won Schipper Vloeren B.V., onze eerdere opdrachtgever, op dit project al de Health & Safety award. 

Health Safety Environment

Onze aanpak

Met onze veiligheidskundige expertise binnen uiteenlopende branches en projectfases ben je met Kader verzekerd van een betrouwbare en professionele partner! 

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Het ATEX Proces Safety congres 2024, wij zijn er weer bij!

Lees verder

Collega Hanneke Jansen spreekt op het SCL Congres

Lees verder

5 tips om je bedrijfscontinuïteit veilig te stellen

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht