Compliance met Kader

Zet de stap naar compliance met Kader. Met meerdere opties bieden we altijd een oplossing die bij je past. Of je nu compliant wilt blijven aan de voor jouw geldende wet- en regelgeving of ondersteuning nodig heeft als jouw organisatie gecertificeerd is. Download de brochure voor de mogelijkheden en meer informatie.

Lees hieronder verder
Download

Brochure: Compliance met Kader

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *

Compliant aan wet- en regelgeving

Kader biedt voor alle organisaties ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving, of je net gecertificeerd bent en moet voldoen aan de ISO eisen, maar ook als je compliant wilt zijn en blijven aan de voor jouw organisatie geldende wet- en regelgeving. Kader biedt daarom verschillende mogelijkheden om up-to-date te blijven, passend bij jouw kennis, ervaring en behoeften!

Wet- en regelgeving wordt in veel gevallen gezien als lastige materie en door CEO’s wereldwijd wordt over-regulatie gezien als een van de grootste bedreigingen (42% volgens de PwC 24th Annual Global CEO survey). Wij begrijpen dat je het liefst zo efficiënt als mogelijk compliance bent en blijft. Met een oplossing die past bij je kennis, ervaring én jouw organisatie.

Iedere organisatie heeft behoefte aan een andere vorm van ondersteuning. Waar jij misschien goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving, heeft een ander daar meer moeite mee. Daarom bieden we onze service aan in drie verschillende vormen aan. Zo is er altijd een oplossing waar jij je in kunt vinden, passend bij jouw kennis, ervaring en behoeften.

Wij maken al jaren gebruik van de kennis en kunde van Kader Group op allerlei gebied. Naar aanleiding van de positieve ervaringen hebben we tevens Pharius aangeschaft. Zo zijn we te allen tijde op de hoogte van nieuwe richtlijnen en borgen we onze compliance. Nu zijn we niet alleen zelf verzekerd van laatste kennis op gebied wet- en regelgeving maar bieden we onze klant hierin ook extra zekerheid.

Ronald Pruyn Pall Medistad
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht