Klantcase

Implementatie ISO 9001 en uitvoering RI&E voor Gewoon Bijzonder Twenterand

Gewoon Bijzonder Twenterand biedt dagopvang en ambulante begeleiding voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. De organisatie benaderde Kader voor begeleiding bij de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001:2015 en de uitvoering van een Arbowettelijke RI&E.

Projectduur & aanleiding

De behoefte ontstond vanwege een aanbesteding. Van november 2020 tot april 2021 begeleidde onze adviseur Marissa Samberg de organisatie, in nauwe samenwerking met Sophie Vugteveen van Gewoon Bijzonder Twenterand. Het certificaat ISO 9001:2015 is succesvol behaald. De samenwerking is beide partijen goed bevallen. 

Sophie Vugteveen, vennoot Gewoon Bijzonder Twenterand: “Marissa is voor ons een passende adviseur, prettig en gezellig, maar vooral kwaliteit voorop. Je werkt samen, neemt elkaar mee in het proces en komt samen tot een mooi einde.” 

Marissa Samberg, adviseur Kader: “Het managementsysteem moest daadwerkelijk leiden tot verbetering van de dienstverlening in een redelijk korte tijdsperiode. Het was een erg leuke en intensieve samenwerking met Sophie!” 

Over Gewoon Bijzonder Twenterand 

Bij Gewoon Bijzonder Twenterrand staat niet het ‘etiket’ centraal maar de zorg die een cliënt vraagt. Er wordt begrepen dat hulp vragen moeilijk kan zijn, maar medewerkers en cliënt of ouder vormen een sterk team. Respect en aandacht zijn daarbij belangrijk, bij Gewoon Bijzonder Twenterand is dan ook iedereen welkom. 

QHSE Management Systems

Zoveel mensen zoveel wensen

Kan jij ook hulp of advies gebruiken bij de implementatie van de ISO 9001 of de uitvoering van een RI&E? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Contact Help mij op weg
Actueel

Onze nieuwste artikelen

Organisaties zijn kwetsbaarder dan ooit

Lees verder

Whitepaper: Informatiebeveiliging met ISO 27001 of NEN 7510

Lees verder

Veiligheidskundige Tessa staat met column in vakblad van NVVK

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht