Safety Culture Ladder (voorheen veiligheidsladder)

Gap analyse

Vanuit de Governance Code Bouw is het vanaf 1 januari 2025 verplicht om trede drie van de Safety Culture Ladder behaald te hebben. Onze Gap analyse bied inzicht in de positie waar jouw bedrijf zich op de ladder bevindt en waar er verbeterpotentie ligt. Wil je als bedrijf graag doorgroeien naar trede 3 maar is het nog niet precies duidelijk hoe? Dan kan een Gap analyse hierbij helpen.

Vraag hier de Gap analyse aan

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Wat kun je verwachten?

Door een bezoek op locatie, waarbij een aantal interviews worden gehouden met medewerkers, maken we inzichtelijk waar de organisatie al goed in is en waar de verbeterpunten liggen m.b.t. de veiligheidscultuur. Ook wordt er een workshop met het management gehouden om input vanuit alle lagen van de organisatie te krijgen. Dit zorgt voor draagvlak en commitment om verbeteringen t.a.v de veiligheidscultuur door te zetten. Vervolgens wordt alle V&G documentatie doorgenomen. Als laatste worden alle resultaten in een beknopte rapportage weergegeven en middels een presentatie teruggekoppeld.

Het resultaat: je weet precies waar je organisatie nu staat en hoe je naar trede 3 op de Safety Culture Ladder moet komen.

Geïnteresseerd in het doen van een Gap analyse, veiligheidsladder voor jouw bedrijf? Neem dan contact op en vraag er direct één aan.

Actueel

Gerelateerd nieuws

Veiligheidstraject beloond met certificering op trede 3 van de veiligheidsladder

Lees verder
15/06/2020

Leiderschapsstijl en de Veiligheidsladder

Lees verder
21/10/2019

Communicatie in een veiligheidsprogramma

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig