Branche

ICT, Media en Communicatie

Onder de branche ICT, Media en Communicatie vallen alle bedrijven die gespecialiseerd zijn in ICT-dienstverlening. Denk aan het ontwikkelen van games of apps, webbouwers of IT-adviseurs. Ook vallen uitgeverijen, omroepen en producenten van films, video’s en televisieprogramma’s onder deze sector.  

Offerte
Download
Kader voor ICT, Media en Communicatie

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging 

Waar moet je aan denken bij het ontwikkelen van games, apps, websites of als IT adviseur? Systemen moeten beschermd worden tegen ongewenste bezoekers. Belangrijke gegevens veilig verwerkt en beheerd. Met ISO 27001 bied jij je huidige en toekomstige klanten en opdrachtgevers vertrouwen. Vaak worden informatiebeveiligingsnormen gecombineerd met kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001, zodat je processen continu worden verbeterd en kwaliteit wordt geborgd. Ben jij klaar voor zekerheid? 

 

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader en de ICT, Media en Communicatiesector 

De adviseurs van Kader implementeren managementsystemen en integreren ze tot een praktisch hanteerbaar systeem dat daadwerkelijk iets toevoegt voor jouw organisatie. Van ISO 27001, NEN 7510 tot ISO 9001 of een Risico- Inventarisatie & Evaluatie. Alles is mogelijk.  

Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om te verduurzamen. Heb je al eens gedacht om energieprestaties of CO2-uitstoot in kaart te brengen? Dat kun je op verschillende manieren doen: je kunt klein beginnen met de CO2 Footprint of meteen voor de grotere CO2 Prestatieladder kiezen. Ook in de ICT, Media en Communicatiesector staat verduurzaming veelal op het programma. Onze adviseurs maken je wegwijs in de mogelijkheden. 

Kader Group bestaat uit verschillende specialistische teams, elk met een eigen focus. Daarom kunnen we op veel verschillende vlakken jouw organisatie verder helpen. Waar je wensen en behoeften ook liggen: Kader Group vindt altijd een passende oplossing! 

 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

Een MVO beleid en jaarverslag: BusinessBase + Kader

Lees verder

EED Energie audit voor Huuskes

Lees verder

Data van klanten Sweco veilig: ISO 27001 certificering behaald

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht