Branche

Farmaceutische Industrie

Produceert jouw bedrijf verpakte geneesmiddelen? Of ben je actief binnen onderzoek en ontwikkeling (R&D) van farmacologie? Dan heb je te maken met strenge wettelijke eisen. Hieraan voldoen vraagt specifieke kennis en tijd. Zaken die niet altijd voorhanden zijn. 

Offerte
Download
Kader voor Farmaceutische Industrie

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Farmaceutische industrie in Nederland 

Nederland heeft een gunstig vestigingsklimaat voor farmaceuten. De farmaceutische industrie kenmerkt zich door twee hoofdactiviteiten. Een deel van de bedrijven richt zich op het vervaardigen van farmaceutische grondstoffen. Een ander deel houdt zich bezig met het bereiden van producten op basis van die grondstoffen.  

Denk bijvoorbeeld aan vitaminen, lactonen, antibiotica, vaccins, anticonceptiemiddelen, maar ook pleisters en verband. 

Uitdagingen van de farmaceut 

Al vanaf de constructiefase heb je als farmaceut grote uitdagingen met betrekking tot het treffen van maatregelen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Hygiëne eisen in combinatie met veiligheid en gezondheid in clean rooms en het uitvoeren van geluidsmetingen of blootstellingsmetingen zijn zaken waarvoor je de kennis vaak niet zelf in huis hebt. Dat kan door een arbeidshygiënist opgepakt worden. 

Sla je jouw geproduceerde geneesmiddelen op, of distribueer je deze? Dan moet je GDP compliant zijn. Je moet voldoen aan de eisen voor opslagplaatsen en distributiecentra voor geneesmiddelen.  

Daarnaast heb je te maken met vertrouwelijke informatie en gegevens. Een informatiemanagementsysteem, volgens de ISO 27001, kan niet ontbreken. 

 

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader voor de Farmaceutische Industrie

Onze adviseurs zijn flexibel in hun aanpak: zij kunnen je alles uit handen nemen, of juist je eigen medewerkers begeleiden en adviseren. Kader Group bestaat uit verschillende specialistische teams waardoor we voor elk vraagstuk de juiste kennis in huis hebben.  

Kader helpt je om aan afnemers, cliënten en eindgebruikers te laten zien dat je grip hebt op je bedrijfsvoering. Je verbetert jouw procesprestaties en productconformiteit continu. De farmaceutische industrie werkt samen met Kader vanwege de pragmatische en deskundige aanpak. Wat je wensen en behoeften ook zijn: Kader Group biedt altijd een passende oplossing! 

 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

05/04/2022

Beheer en onderhoud ISO 13485 Kwaliteitsmanagementsysteem en het technisch CE-dossier van Airmax B.V.

Lees verder

Arbeidshygiënisch meetprogramma voor opdrachtgever in farmaceutische industrie

Lees verder

ISO 9001 certificering in combinatie met het voldoen aan de wettelijke eisen van de MDR

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht