Consulting

MVO prestatieladder

Met de MVO Prestatieladder maken we maatschappelijk verantwoord ondernemen inzichtelijk, meetbaar en certificeerbaar. Organisaties met een MVO Prestatieladder certificaat - op basis van ISO 26000 – zijn voordeliger dan concurrerende partijen: je bespaart kosten en werkt efficiënt en innoverend.  

Wist je dat: hoe maatschappelijk verantwoorder een organisatie onderneemt volgens MVO richtlijnen, hoe hoger het MVO Prestatieladder niveau wordt? De MVO Prestatieladder bestaat uit drie belangrijke onderdelen: een managementsysteem, stakeholdermanagement en 33 indicatoren op het gebied van People, Planet en Profit. Afhankelijk van het niveau van de MVO Prestatieladder (1 t/m 5) worden de eisen aan deze onderdelen hoger. 

ISO 26000 

ISO 26000 is een richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en onderdeel van een breder pakket MVO richtlijnen. ISO 26000 helpt bij de implementatie van de eisen uit de MVO Prestatieladder. 

Kader denkt mee 

Wij helpen je graag bij de keuze voor het opstellen van een MVO jaarverslag of certificering volgens de MVO Prestatieladder. Je hebt een MVO Prestatieladder certificaat niet altijd meteen nodig. Met een MVO jaarverslag voldoe je met een mooie eerste stap aan de eisen van opdrachtgevers en/of aanbestedingscriteria. Vervolgens kun je dit uitbreiden tot certificering volgens de MVO Prestatieladder. 

Actueel

Gerelateerd nieuws

De CSRD-beslisboom – dit moet jouw bedrijf doen

Lees verder

Webinar CSRD: wat zijn mijn verplichtingen?

Lees verder

Lumeco behaalt ISO 14001 certificaat met hulp van Kader

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht