Branche

Zakelijke Dienstverlening

Ben je actief binnen het recht, accountancy, belasting of administratie, reisbureau, hovenier, beveiliging, uitzendbureau of verzorg je adviesdiensten of consultancy? Dan behoor je tot de zakelijke dienstverleningssector.  

Offerte
Download
Kader voor Zakelijke Dienstverlening

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Normen en certificeringen voor de zakelijke dienstverlening

Binnen de zakelijke dienstverlening kun je als het gaat om normen en certificeringen alle kanten op. Managementsystemen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en duurzaamheid, veiligheid en arbo. Wat noodzakelijk is, is afhankelijk van jouw type onderneming. Daarbij komt ook vaak de vraag van je klant voor bepaalde certificeringen. Vooral om aan te tonen dat je voldoet aan wet- en regelgeving en continu bezig bent met het verbeteren van je prestaties. Voldoen aan een bepaalde norm is vaak een veelgevraagde vereiste bij aanbestedingen.  

De meest gevraagde certificering binnen de zakelijke dienstverlening is de bekende norm ISO 9001. Hiermee borg je je kwaliteit en verbeter je processen continu. Ook privacy staat hoog op de prioriteitenlijst. Informatiebeveiliging is in de huidige digitale wereld niet meer weg te denken. Het beheer van privacygevoelige gegevens in beschermde systemen is een noodzaak geworden.  

Tot slot wordt er van je verwacht dat je nadenkt over jouw impact op de wereld. Energieprestaties en CO2 uitstoot zijn belangrijke onderwerpen waarmee je aan de slag kan. Er zijn verschillende aanpakken mogelijk. Je kan starten met een CO2 Footprint, voortborduren met een CO2 Prestatieladder, MVO beleid of het gelijk groots aanpakken met ISO 50001.   

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader en de zakelijke dienstverlening

Kader Group heeft al sinds 1994 ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties binnen de zakelijke dienstverlening. Onze adviseurs begeleiden organisaties bij het opzetten, implementeren en/of onderhouden van een managementsysteem naar keuze. Dat doen we vanuit specialistische teams, zodat je zeker weet dat je een adviseur binnen krijgt die verstand van zaken heeft en je echt verder kan helpen. Waar je wensen en behoeften ook liggen: Kader Group vindt altijd een passende oplossing!

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

Een MVO beleid en jaarverslag: BusinessBase + Kader

Lees verder

ISO 27001 certificering voor Signify’s Global Software Operations

Lees verder

Onderhoud veiligheid- en kwaliteitsmanagementsysteem voor Wegenbouw Lansink

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht