Branche

Installatie

Ben je werkzaam in de installatiebranche? Bijvoorbeeld als loodgieter, elektricien, installateur van ventilatiesystemen of zonnepanelen? Dan kan Kader Group je adviseren en begeleiden bij het voldoen aan wet- en regelgeving en het continu verbeteren van je organisatieprestaties.  

Offerte
Download
Kader voor installatie

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Gericht advies voor installatiesector

Als je werkt in de installatiesector dan weet je hoe veelzijdig de installatiebranche is en hoe snel ontwikkelingen kunnen gaan. Door de energietransitie en nieuwe innovaties is het werk continu aan verandering onderhevig. De noodzaak om te verduurzamen biedt volop kansen voor de installatie branche. Door de snelle ontwikkelingen is het lastig om op de hoogte te blijven van de geldende wet- en regelgeving. Kader Group helpt je hierbij.  

 

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951200

info@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan

Kader voor Installatiesector

We helpen je organisatie bij het behalen van certificering BRL 6000, welke zich specifiek richt op aanleg en ontwerp van installaties in de bouwsector. Of bij het werken aan continue verbetering van je kwaliteit volgens de bekende norm ISO 9001. We helpen je met machineveiligheid bij het verduurzamen van materieel, denk aan het elektrificeren van machines. En we werken samen aan jouw MVO-beleid om je energieprestaties te verbeteren en CO2 uitstoot te verminderen. Van VCA certificering, tot veiligheidskundige ondersteuning, tot het uitvoeren van een werkplekinspectie en Risico Inventarisatie & Evaluatie. Bij Kader Group vind je alle specialismen omtrent de wet- en regelgeving voor de installatiesector. Wat je behoefte ook is; we denken graag met je mee! 

  • Persoonlijk
  • Innovatief
  • Pragmatisch
  • Vakkundig

Klantcases

18/04/2024

Meld je aan voor het webinar cultuurverandering

Lees verder

Waarom het aanschaffen van een managementsysteem nuttig is voor jouw bedrijf

Lees verder
08/04/2024

Ben jij een curlingmanager (of heb je er een)?

Lees verder

Persoonlijk

We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.

Pragmatisch

Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.

Vakkundig

Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht