Consulting

RI&E laten toetsen

Is jouw bedrijf al in het bezit van een RI&E maar wil je weten of deze nog voldoet aan de huidige wet- en regelgeving? Laat hem bij Kader toetsen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het opzetten, onderhouden en toetsen van RI&E’s. Wij zorgen dat je compliant bent, zodat jij als ondernemer kunt blijven doen waar je goed in bent.

Stuur ons je RI&E en ontvang een offerte voor de toetsing.

Wanneer is het toetsen van een RI&E verplicht?

De verplichting van het laten toetsen van de RI&E hangt af van het aantal medewerkers en het RI&E instrument dat is gebruikt.

Digitale RI&E: Kader Qnect

Een goede RI&E is meer dan een papieren rapport wat aan alle verplichtingen voldoet. Wij zien de RI&E als een levendig document wat regelmatig geüpdatet wordt, zodat je de progressie van de uitvoering van het opvolgende plan van aanpak bijhoudt. Dit hele proces wordt een stuk gemakkelijker wanneer de RI&E is gedigitaliseerd. Dit kan met onze RIE management software van Kader Qnect. De software biedt tools voor het identificeren, beoordelen en beheersen van risico’s. De progressie updaten kan gemakkelijk online of via de mobile app. Ook het genereren van rapporten is snel gedaan door één druk op de knop. Lees meer over onze RIE software.

Verdiepend onderzoek

In sommige gevallen zijn er verdiepende onderzoeken nodig om de risico’s goed te kunnen beoordelen. Dit is in bepaalde gevallen wettelijk verplicht. De RI&E is wettelijk gezien pas afgerond als ook de verdiepende RI&E’s zijn uitgevoerd. Onze adviseurs helpen hierbij. Lees meer over het doen van een verdiepend onderzoek in onze whitepaper.

Laat ons je RI&E toetsen

Neem vandaag nog contact op voor het opsturen van jouw RI&E en wij helpen je om ook jouw medewerkers nog veiliger en gezonder te laten werken.

Contact
Actueel

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de eisen voor een actuele Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E)

Lees verder

Psychosociale arbeidsbelasting in de RI&E; hoe pak je dit aan?

Lees verder

3 tips om meer uit jouw RI&E te halen

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht