Consulting

Interim HSE-management

Tijdens een projectfase kan een veiligheidskundige extra hulp bieden. Bij Kader hebben we ervaren en proactieve veiligheidskundigen die je per direct op locatie kunnen ondersteunen. Een flexibele oplossing voor het bewaken van de veiligheid op jouw locatie én het voldoen aan wet- en regelgeving! 

Onze veiligheidskundigen hebben kennis van veiligheid én bedrijfskundige processen. Zij begrijpen heel snel hoe een organisatie werkt, wat een organisatie drijft en hoe bedrijfskundige processen in elkaar steken. Hierdoor kunnen onze waardevolle veiligheidskundigen direct aan de slag. Bovendien zijn zij in staat gelijk input te leveren voor het borgen van de veiligheid op jouw projectlocatie.  

Verschillende veiligheidskundigen

Bij Kader hebben we verschillende veiligheidskundigen: 

  • Middelbare veiligheidskundigen 

Onze hands-on veiligheidskundigen zijn gediplomeerd Middelbare Veiligheidskundigen. Velen volgden een vooropleiding Integrale Veiligheidskundige en zijn hbo-opgeleid. Heb je een vraagstuk op het gebied van arbeidsveiligheid? Of ben je op zoek naar ondersteuning voor het beheersen van gevaren en risico’s tijdens operationele werkzaamheden? Dan is een directe inzet van onze toegewijde veiligheidskundige dé oplossing voor jou! 

  • Hogere Veiligheidskundige 

Heb je behoefte aan ondersteuning op managementniveau bij risicobeheersing? Een interim Hogere Veiligheidskundige draagt zorg voor continue afstemming en V&G-coördinatie van techniek, organisatie en gedrag. Deze Hogere Veiligheidskundige kan sparren met management, medewerkers op de werkvloer én alle lagen die ertussen liggen. 

  • Arbeidshygiënist 

Een arbeidshygiënist kan blootstellings- en arbeidsrisico’s beheersbaar maken. Het uitvoeren van verdiepende RI&E’s, zoals onderzoek naar gevaarlijke stoffen, mechanische trillingen en diverse blootstellingsmetingen behoren bovendien tot hun specialisme. 

  • KAM coördinator 

Een interim KAM-coördinator van Kader Group is een allround adviseur. Dagelijks werkt de KAM’er bij verschillende opdrachtgevers aan het opzetten, implementeren en onderhouden van KAM-managementsystemen. Door deze brede ervaring én de actuele kennis van wetgeving en richtlijnen, bieden onze interim KAM-coördinatoren absolute meerwaarde.  

Waarom kies je voor Kader? 

Een veiligheidskundige van Kader Group heeft kennis van veiligheid én bedrijfskundige processen. Hierdoor kunnen wij net dat extra stapje zetten! 

Wij houden daarbij altijd rekening met het al wel of niet aanwezig zijn van een (gedeeltelijk) team. Wil je meer informatie over onze veiligheidskundigen? Neem contact op met een van onze adviseurs. 

Klantcases

15/05/2022

Projectondersteuning verduurzaming rijksmonument Shell

Lees verder
16/08/2022

Kader tegen klimaatverandering: ondersteuning van Hitachi ABB Power Grids

Lees verder
22/09/2022

Emmi Javelin: een nieuwbouwfabriek ‘op een postzegel’

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht