Home » Alle vacatures » Vacature Trainer/Mentor

Vacature Trainer/Mentor

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader Group | Academy
Locatie Zeist/Almelo
Aantal uur 16 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-12-2021
Sluitingsdatum 31-12-2021

Introductie

Kader is voor de vestiging Almelo of Zeist op zoek naar een nieuwe collega die ons team Opleidingen voor minimaal 16 uur komt versterken. Deze functie kan zowel parttime als fulltime uitgevoerd worden.           
We zoeken een mentor/coach met een veiligheidskundige achtergrond die op diverse vlakken ondersteuning kan bieden aan de deelnemers van onze veiligheidskundige opleidingen.

Wat ga je doen?

In deze functie ondersteun je ons team Opleidingen met de volgende werkzaamheden:

 • beoordelen en feedback geven op veiligheidskundige opdrachten (o.a. TRA’s, RIE’s, Werkplekinspecties, Bouwbesluit, Fysieke belasting, Machineveiligheid)
 • scriptiebegeleiding MVK’ers & HVK‘ers in opleiding;
 • ondersteunen bij het opstellen van examens en wijze van examinering
 • optie tot het verzorgen van lesdagen/ trainingen binnen onze veiligheidskundige opleidingen.

Wie ben jij?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en in het bezit van afgeronde veiligheidskundige opleiding MVK en/óf HVK. Flexibel, zelfstandig, enthousiast, betrokken en geduldig zijn woorden die jou als persoon kenmerken. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je vindt het leuk kennis over te brengen en bent zeer klantgericht.                             

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan voor minimaal 16 tot 40 uur per week, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Jouw standplaats is Almelo of Zeist.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Onze verschillende merken:

 • Kader Consultancy & Interim - QSE&S
 • Kader Consultancy & Interim - H&S
 • Kader Academy
 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader en ben je bereid om te reizen binnen Nederland? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Je kunt jouw sollicitatie sturen t.a.v. Danny Andriese, Corporate Recruiter.                      

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.