Home » Alle vacatures » Vacature (Traineeship) Young Potential Programme

Vacature (Traineeship) Young Potential Programme

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Trainee (Junior)
Business Unit Kader | Bureau voor kwaliteitszorg
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.200 - € 2.800
Op basis van kennis en ervaring
Datum 24-06-2021
Sluitingsdatum 31-07-2021

Introductie

Binnen de wereld van (arbeids)veiligheid, kwaliteit en techniek is een groeiende behoefte aan intrinsiek gemotiveerd talent dat zich wil specialiseren binnen dit vakgebied. Door onze passie voor veiligheid en jarenlange expertise op het gebied van opleiden en ontwikkelen, kunnen we getalenteerde mensen de kans bieden het eenjarige Young Potential Programme binnen Kader Groep te doorlopen en alle facetten van ons mooie vak te ontdekken. Let’s get started!                             

Wat ga je doen?

Ons Young Potential Programme is opgedeeld in drie fases binnen één van de business units: Managementsystemen & certificatie (kwaliteit), HSE Management (arbeids)veiligheid of D&F Passion for Safety (veiligheid & Techniek).

In elke fase werk je mee binnen een specialisme zoals arbo, milieu, machineveiligheid, procesveiligheid of projectveiligheid. Daarbij volg je ook relevante trainingen en opleidingen om naast het opdoen van praktijkervaring ook bekend te raken met de theorie achter  de verschillende specialismen.

Aan het einde van het Young Potential Programme heb je de drie fases doorlopen en heb je een goed beeld van welke facetten van ons vak het beste bij jou passen en waarin jij het verschil kunt en wilt blijven maken.

Bevalt het aan beide kanten? Dan wacht jou een mooie carrière binnen Kader Groep!

Wie ben jij?

Je zit op dit moment in het laatste jaar van je HBO of WO-opleiding richting (technische) bedrijfskunde, bouwkunde, werktuigbouwkunde, psychologie, procestechnologie of integrale veiligheidskunde. Je verwacht in 2021 af te studeren en bent vanaf 1 september beschikbaar om je eerste stappen binnen het werkveld te zetten.

De volgende competenties en persoonskenmerken zijn essentieel om dit traject tot een succes te maken:

 • Je hebt een professionele en leergierige werkhouding;
 • Je bent ambitieus;
 • Je communiceert makkelijk;
 • Je bent extravert;
 • Je bent zelfstandig;
 • Je bent ondernemend en toont initiatief.

Wat bieden wij?

Bij Kader Groep wacht jou een afwisselend en uitdagend traineeship! We zijn een snelgroeiend adviesbureau dat volop in ontwikkeling is. In een goede informele werksfeer en met leuke collega’s kun jij veel leren en tegelijk bijdragen aan de verbetering van o.a. kwaliteit en (arbeids)veiligheid bij onze opdrachtgevers. Naast een gedegen opleidings- en ontwikkelplan staat hier een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een goed salaris, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) aangevuld met een aantal collectieve vrije dagen en leuke teambijeenkomsten.                                                        

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over:

 • Kader Managementsystemen & Certificatie
 • Kader HSE Management
 • Kader Opleidingen
 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F Consulting: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid door Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Herken jij jezelf als Young Potential in deze vacature, en kan je niet wachten om deze kans met beide handen aan te grijpen? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. Danny Andriese. We vinden het handig als de volgende onderwerpen in jouw motivatiebrief aan bod komen:

 • Wat hoop je met dit traineeship te bereiken?
 • Waarom Kader Groep?
 • Wat heb jij nodig om jouw traineeship succesvol te maken en wat verwacht je hierin van ons? 
 • Wat zijn je dromen die je wenst te vervullen en hoe zou je dat willen bereiken? 
 • Wat maakt jou echt enthousiast? Waar ligt jouw passie?
 • Wat zijn de drie belangrijkste dingen die jou onze toekomstige trainee maken?

 

Na de 1e ronde van kennismakingsgesprekken, organiseren wij in september een talentendag voor en met alle potentiële kandidaten samen, bestaande uit verschillende onderdelen. Aan het definitieve programma wordt momenteel nog gesleuteld, te denken valt hierbij aan speed-dates om elkaar beter te leren kennen, een pitch per kandidaat, rollenspellen, een workshop waarbij we samen op zoek gaan naar jouw sterktes, competenties en ambities. Kortom een geslaagde en actieve dag, waar je hopelijk nog lang met veel plezier op terugkijkt!