Home » Alle vacatures » Vacature (Traineeship) High Potential Program 2022

Vacature (Traineeship) High Potential Program 2022

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Trainee
Business Unit Kader Group | Framework for Positive Change
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.200 - € 2.800
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-01-2022
Sluitingsdatum 28-02-2022

Introductie

Binnen de wereld van (arbeids)veiligheid, kwaliteit en techniek is een groeiende behoefte aan intrinsiek gemotiveerd talent dat zich wil specialiseren binnen dit vakgebied. Door onze passie voor veiligheid en jarenlange expertise op het gebied van opleiden en ontwikkelen, kunnen we getalenteerde mensen de kans bieden het eenjarige High Potential Program binnen Kader Group te doorlopen en alle facetten van ons mooie vak te ontdekken. Let’s get started!

Wat ga je doen?

Ons High Potential Program is opgedeeld in drie fases binnen één van de business units: Consultancy & Interim QHSSE (kwaliteit), Consultancy & Interim Health/Safety (arbeids)veiligheid of Consultancy & Interim Health/Safety (veiligheid & Techniek).

In elke fase werk je mee binnen een specialisme zoals arbo, milieu, machineveiligheid, procesveiligheid of projectveiligheid. Daarbij volg je ook relevante trainingen en opleidingen om naast het opdoen van praktijkervaring ook bekend te raken met de theorie achter de verschillende specialismen.

In het jaartraject zullen in acht lesdagen de volgende thema's aan bod komen, waarna je de opgedane kennis direct zult toepassen in de dagelijkse praktijk:
- Professioneel persoonlijk leiderschap;
- Professioneel samenwerken;
- Time- en energiemanagement;
- Plek en positie innemen;
- Veranderen en beïnvloeden;
- Adviseren in de praktijk;
- Kader QHSSE;
- Kader Health & Safety.

Aan het einde van het High Potential Program heb je de drie fases en acht lesdagen doorlopen en heb je een goed beeld van welke facetten van ons vak het beste bij jou passen en waarin jij het verschil kunt en wilt blijven maken.

Bevalt het aan beide kanten? Dan wacht jou een mooie carrière binnen Kader Group!

Wie ben jij?

Je zit op dit moment in het laatste jaar van je HBO of WO-opleiding richting (technische) bedrijfskunde, bouwkunde, werktuigbouwkunde, psychologie, procestechnologie of integrale veiligheidskunde. Je verwacht in 2022 af te studeren en bent vanaf 1 september 2022 beschikbaar om je eerste stappen binnen het werkveld te zetten.

De volgende competenties en persoonskenmerken zijn essentieel om dit traject tot een succes te maken:

 • Je hebt een professionele en leergierige werkhouding;
 • Je bent ambitieus;
 • Je communiceert makkelijk;
 • Je bent pro-actief;
 • Je bent zelfstandig;
 • Je bent ondernemend en toont initiatief.

Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselend en uitdagend traineeship! We zijn een snelgroeiende adviesgroep die volop in ontwikkeling is. In een goede informele werksfeer en met leuke collega’s kun jij veel leren en tegelijk bijdragen aan de verbetering van o.a. kwaliteit en (arbeids)veiligheid bij onze opdrachtgevers. Naast een gedegen opleidings- en ontwikkelplan staat hier een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een goed salaris, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) aangevuld met een aantal collectieve vrije dagen en leuke teambijeenkomsten.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Onze verschillende merken:

 • Kader Consultancy & Interim - QSE&S
 • Kader Consultancy & Interim - H&S
 • Kader Academy
 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als High Potential in deze vacature, en kan je niet wachten om deze kans met beide handen aan te grijpen? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. Danny Andriese. We vinden het handig als de volgende onderwerpen in jouw motivatiebrief aan bod komen:

 • Wat hoop je met dit traineeship te bereiken?
 • Waarom Kader Group?
 • Wat heb jij nodig om jouw traineeship succesvol te maken en wat verwacht je hierin van ons? 
 • Wat zijn je dromen die je wenst te vervullen en hoe zou je dat willen bereiken? 
 • Wat maakt jou echt enthousiast? Waar ligt jouw passie?
 • Wat zijn de drie belangrijkste dingen die jou onze toekomstige trainee maken?

 

Na de 1e ronde van kennismakingsgesprekken, organiseren wij in het voorjaar van 2022 een talentendag voor en met alle potentiële kandidaten samen, bestaande uit verschillende onderdelen. Zo weet je voor de zomervakantie al of je vanaf september aan het traineeship zult starten.