Home » Alle vacatures » Vacature Technisch KAM adviseur

Vacature Technisch KAM adviseur

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Business Unit Kader | Managementsystemen & Certificatie
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 25-03-2021
Sluitingsdatum 30-04-2021

Introductie

Ben jij de enthousiaste adviseur die met een gezonde dosis daadkracht zelfstandig aan de slag kan? Dan is Kader op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In de functie van technische KAM adviseur van Kader ondersteun je diverse organisaties (m.n. installatietechnische- en bouwbedrijven) bij het ontwikkelen van en ondersteunen bij invoering en onderhoud van managementsystemen (o.a. op basis van ISO 9001, BRL 6000, SCIOS, BRL 9500, BMI, BORG, VCA), het opstellen van kwaliteitsverbeteringsprogramma’s en het borgen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Je verzorgt bedrijfskundige adviezen, voert interne audits en management reviews uit en beheert externe contacten. Daarnaast verzorg je trainingen en opleidingen op gebied van de technische normen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste adviseur die analytisch en communicatief vaardig is. Je hebt affiniteit met techniek en kunt zelfstandig aan de slag. Je bezit een gezonde dosis daadkracht en beschikt over HBO-werk- en denkniveau. We vinden het belangrijk dat je minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in genoemde adviestrajecten hebt. Daarnaast beschik je over actuele kennis van relevante wet- en regelgeving, een goede beheersing van MS Office en zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Je krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. Kader is een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en ruim 120 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je bent veel onderweg naar en bij opdrachtgevers, maar je standplaats is Zeist.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je gegeven van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.