Home » Alle vacatures » Vacature Technisch QHSE Consulant

Vacature Technisch QHSE Consultant

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | QHSE Management Systems
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.810 - € 4.707
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-08-2022
Sluitingsdatum 30-09-2022

Introductie

Ben jij die enthousiaste consultant die met een gezonde dosis daadkracht zelfstandig aan de slag kan? Dan is Kader op zoek naar jou! Kader Group is een organisatieadviesbureau dat certificeringstrajecten, opleidingen en managementservices op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) verzorgt. Bij Kader vinden wij de menselijke verhoudingen belangrijk en werken wij samen aan oplossingen van onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

In de functie van Technisch QHSE Consultant van Kader ondersteun je diverse organisaties (m.n. installatietechnische- en bouwbedrijven) bij het ontwikkelen van en ondersteunen bij invoering en onderhoud van managementsystemen (o.a. op basis van ISO 9001, BRL 6000, SCIOS, BRL 9500, BMI, BORG, VCA), het opstellen van kwaliteitsverbeteringsprogramma’s en het borgen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Je verzorgt bedrijfskundige adviezen, voert interne audits en management reviews uit en beheert externe contacten. Daarnaast verzorg je trainingen en opleidingen op gebied van de technische normen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste consultant die analytisch en communicatief vaardig is. Je hebt affiniteit met techniek en kunt zelfstandig aan de slag. Je bezit een gezonde dosis daadkracht en beschikt over HBO-werk- en denkniveau. We vinden het belangrijk dat je minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in genoemde adviestrajecten hebt. Daarnaast beschik je over actuele kennis van relevante wet- en regelgeving, een goede beheersing van MS Office en zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Je krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop, 50/50 pensioenregeling en een vitaliteitsplan. Kader Group is een gezonde groeiende adviesgroep met een informele werksfeer en ruim 220 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je bent veel onderweg naar en bij opdrachtgevers, maar je standplaats is Zeist.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Corporate Recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.