Home » Alle vacatures » Vacature Senior Veiligheidskundige/Projectmanager

Vacature Senior Veiligheidskundige/Projectmanager

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Senior
Minimum aantal jaar ervaring 5
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | Health & Safety
Locatie Midden Nederland
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 3.147 - € 5.274
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-07-2022
Sluitingsdatum 31-07-2022

Introductie

Weet jij door jarenlange praktijkervaring wat er op het gebied van veiligheid komt kijken in de bouw, infra en industrie? Heb je het in je om een team aan te sturen en te motiveren en ben je toe aan het managen van diverse HSE projecten? Dan komen we graag met jou in contact!

De veiligheidskundigen van Kader Group bieden professionele ondersteuning bij het inrichten van de projectveiligheid en spelen in op de specifieke reikwijdte van het project, de uiteenlopende werkzaamheden en de bijbehorende risico’s. Zo zorgen zij voor een integrale beheersing van de arbeidsveiligheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Wij zoeken een ervaren Senior veiligheidskundige op kort-  en/of langdurende projecten, in heel Nederland inzetbaar voor onze business unit Consultancy & Interim health/safety.

Wat ga je doen?

Als Senior veiligheidskundige van Kader houd jij je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bezig met het uitvoeren van Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van taakrisicoanalyses (TRA’s), het schrijven van werkinstructies en het bijwonen van overleg op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). De senior die wij zoeken zal tevens diverse projecten managen en een projectteam bestaande uit Middelbaar Veiligheidskundigen en Junior Veiligheidskundigen aansturen. Naast jouw inhoudelijke kennis en ervaring die goed van pas komen om op projecten te ondersteunen, is het van groot belang dat je over uitstekende sociale vaardigheden beschikt om jouw projectteam optimaal te laten presteren.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven veiligheidskundige (HVK) die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Je bent daadkrachtig, hebt doorzettingsvermogen en de capaciteiten om je collega’s te sturen, coachen en motiveren. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze opdrachtgevers van operatie tot directie. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden horen er voor jou bij.

Inhoudelijk zoeken we ook een aantal zaken: zo ben je minimaal in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur een technische of bedrijfskundige richting), een HVK-diploma en een geldig certificaat VOL-VCA. Heb je relevante werkervaring als veiligheidskundige in de bouw- infra en industrie? Dat is voor ons een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

                             

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 40 uur. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Corporate Recruiter Michelle Nijhuis.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.