Home » Alle vacatures » Vacature Sales Consultant met een Smile

Vacature Sales Consultant met een Smile

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Senior
Minimum aantal jaar ervaring 5
Vakgebied Overig
Business Unit Smile | Software
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 3.000 - € 4.000
Op basis van kennis en ervaring
Datum 25-02-2021
Sluitingsdatum 31-03-2021

Introductie

Vind je het interessant om te werken op het snijvlak van business en ICT? Wil je je verbinden met een bedrijf dat vanuit een intrinsieke motivatie andere organisaties helpt met belangrijke maatschappelijke thema’s als privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit en veiligheid om zo de (online) wereld positief te veranderen? Wil jij als gewaardeerde topper werken in een leuk team waar je een echte bijdrage kunt leveren die gezien wordt? Dan ga jij je vast en zeker thuis voelen bij Smile!                             

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant bij Smile ben je verantwoordelijk voor de verkoop van digitale Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het Smile Platform. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten binnen onze focusmarkten en gaat met hen het gesprek aan over de uitdagingen die zij hebben op de terreinen Kwaliteit & Veiligheid en/of Privacy & Informatiebeveiliging. Jij voelt aan waar de behoefte van de klant ligt en weet hier op de juiste manier invulling aan te geven door deze leads om te zetten in orders. Je draagt actief bij aan de cross- en upselling bij onze bestaande klanten.

Daarnaast is het doen van marktonderzoek en het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen onze focusmarkt onderdeel van het takenpakket.

Voor alle werkdagen geldt dat je onze (toekomstige) klanten benadert met een glimlach. Je hebt de ambitie om de klant te helpen aan de best passende oplossing met een tevreden klant als resultaat.

                             

Wie ben jij?

Wij vinden belangrijk dat jij;

  • minimaal een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau hebt, bij voorkeur in een bedrijfskundige richting

  • uitgebreide ervaring hebt met de processen binnen minimaal een van de vakgebieden Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging

  • de vertaalslag kunt maken van business vraag naar softwareoplossing en andersom

  • ruime werkervaring hebt in een functie waarin sales en andere commerciële activiteiten een belangrijke rol spelen

  • hebt een sterke affiniteit met IT/software

  • een sterk ontwikkeld vermogen hebt om te analyseren en te begrijpen hoe dingen werken

  • beschikt over daadkracht, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid

  • beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal

  • minimaal 32 uur per week wilt werken

  • het leuk vindt als er regelmatig honden en een kat aanwezig zijn op kantoor

                             

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 32-40 uur per week, met een goed salaris op basis van kennis en ervaring, doorgroeimogelijkheden, goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen.                             

Wie zijn wij?

Smile is een Nederlands softwarebedrijf. Net een beetje anders, met veel aandacht voor de factor mens en boordevol enthousiasme als het gaat om het helpen van klanten met online software voor grip op risico’s.

Onze homemade software voor ‘Governance, Risk & Compliance’, ‘Privacy & Informatiebeveiliging’ en ‘Kwaliteit & Veiligheid’ is innovatief, duurzaam én veilig. En onze bedrijfscultuur is gebaseerd op fatsoenlijk ondernemen vanuit de basiswaarde ‘je krijgt wat je geeft’. Als je bij Smile werkt, ben je een Smiley en dat positieve virus gaat niet snel meer weg.

De vier beloften ‘integraal verbeteren’, ‘voor en door gebruikers’, ‘makkelijk en (AVG) veilig’ en ‘service met een glimlach’ beschrijven wat je als klant van ons mag verwachten. En daar mag je ons dus ook op aanspreken!

                             

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en zie jij jezelf wel werken bij Kader? Dan ontvangt onze recruiter Danny Andriese graag je CV en motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.