Home » Alle vacatures » Vacature Sales Consultant Kader Digital

Vacature Sales Consultant Kader Digital

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Medior
Vakgebied
Categorie Kader Group | Digital
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-08-2022
Sluitingsdatum 31-10-2022

Introductie

Als Sales consultant herken jij de behoeften van onze klanten soms al voor zij deze uitgesproken hebben en bied je hen passende digitale oplossingen. Je vindt het leuk om de conservatieve markt van veiligheid en gezondheid op te schudden met goede digitale oplossingen en een digitalisering in de markt op gang te brengen. Je zoekt daarbij de verbinding tussen software developers, interne kennisexperts en (potentiële) klanten.    

Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Kader Digital. In deze functie werk je onder aansturing van de Business Unit Manager (BUM) Digital, nauw samen met Smile Software en de BU Consultancy & Interim – Health & Safety om van onze digitale oplossingen een verkoopsucces te maken.

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe baan als Sales consultant ben je verantwoordelijk voor de verkoop van digitale veiligheid SaaS oplossingen die ontwikkeld zijn binnen het Smile Platform. Je draagt met jouw marktkennis actief bij aan de nieuw te lanceren. Je kunt hierbij denken aan producten op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals RI&E, werkvergunningen, werkplekinspecties en managementsystemen. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten binnen onze focusmarkten, verzorgt digitale demo’s en gaat het gesprek aan over de uitdagingen die (potentiële) klanten hebben op gebied van veiligheid en gezondheid. Je voelt aan waar de behoefte van de klant ligt en weet hier op de juiste manier invulling aan te geven door deze leads om te zetten in orders. Je draagt actief bij aan de cross- en upselling bij onze bestaande klanten. Daarnaast is het doen van marktonderzoek en het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen jouw markt onderdeel van het takenpakket.

Je speelt als Sales Consultant dus een belangrijke rol bij de totstandkoming van nieuwe digitale oplossingen en proposities. Je bent hierbij de verbindende factor tussen enerzijds Smile Software als softwareontwikkelaar en anderzijds Kader Group BU Consultancy & Interim - Health & Safety als kennisexpert op het vakgebied van onze oplossingen. Naar de toekomst zal je jouw werkzaamheden ook uitbreiden naar digitale kwaliteitsmanagement oplossingen.

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt grote affiniteit met het veiligheidskundig vakgebied en digitalisering. Het lukt jou de vertaalslag te maken van businessvraag naar softwareoplossing en andersom. Je beschikt over daadkracht, overtuigingskracht en bent resultaatgericht Een achtergrond in en gezondheid is een pré. Je hebt gedegen kennis van MS Office en bij voorkeur het CRM-pakket AFAS. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.                             

Wat bieden wij?

Bij Kader Group wacht jou een afwisselende en uitdagende baan bij een snelgroeiend advies- en opleidingsbureau. In een goede informele werksfeer met leuke collega’s kun jij bijdragen aan de verbetering van o.a. kwaliteit en arbeidsveiligheid bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staat hier een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder een goed salaris, 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) aangevuld met een aantal collectieve vrije dagen, leuke teambijeenkomsten en veel vrijheid waarbinnen jij je functie kunt vervullen.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv. Deze kun je richten aan Danny Andriese, Corporate Recruiter Kader Group.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.