Home » Alle vacatures » Vacature Sales Consultant Buitendienst regio Randstad - Veiligheid

Vacature Sales Consultant Buitendienst regio Randstad - Veiligheid

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader | Opleidingen
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 31-03-2021
Sluitingsdatum 30-04-2021

Introductie

Als wij zeggen ‘adviserend verkopen’, ‘relaties bouwen’ en ‘scoren van opdrachten’, word jij dan enthousiast? Mooi!

Ons Opleidingen verkoopteam is op zoek naar een nieuwe collega. Ben je gedreven en enthousiast? Zie jij het als een uitdaging om jouw commerciële buitendienst ervaringen in te zetten voor zowel jezelf als Kader? Wij streven ernaar de beste te zijn en te blijven voor veilig werkend Nederland. Kom jij onze buitendienst daar bij helpen? Je werkt fulltime (40 uur) met als standplaats ons kantoor in Zeist.

Wat ga je doen?

Als medewerker verkoop buitendienst ben je het visitekaartje van Kader en help je geïnteresseerden bij het nemen van hun volgende stap. Dit zijn zowel individuele- als organisatie opleidingsvraagstukken op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Je genereert zelfstandig afspraken bij nieuwe en bestaande relaties voor onze EPA opleidingen. Je richt je hierbij met name op de doelgroep gemeenten, woonstichtingen en corporaties. Je weet de juiste vragen te stellen en luistert! Zo offreer en verkoop jij de opleidingen en trainingen van Kader. Daarnaast weet je leads te genereren voor andere business units van Kader. Je werkt in een dynamische en commerciële omgeving, die verbonden is aan marketing, coördinatie en opleidingsinhoud. Jouw uitgevoerde werkzaamheden leg je vast. En er is meer: naast dit deel van je takenpakket verzorg je informatieavonden over verschillende trainingen en opleidingen.

Wie ben jij?

Je werk- en denkniveau zijn HBO (opleidingsniveau MBO +) en kennis op het gebied van Arbo is een pré met aantoonbare ervaring in adviserende verkoop buitendienst. Jouw hart gaat sneller kloppen van het genereren van omzet, offertes maken en het beheren van offertetrajecten. Veranderingen? Kom maar op! Je neemt initiatief en gedijt ondanks de zelfstandige rol in een team. Je staat open voor adviezen van directe collega’s en je leidinggevende.

Je wilt graag vanuit de inhoud verkopen en hiervoor nieuwe kennis op doen. Je ziet kansen en weet deze te benutten voor Kader. Daarnaast ben je bekend met verschillende CRM systemen en het Office pakket. Eigenlijk wil je gewoon de beste zijn.

Wat bieden wij?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan komen we graag met je in contact en bieden we jou misschien wel deze afwisselende en uitdagende baan! Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. In deze functie verdien je aantrekkelijk salaris bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je gegeven van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Leuk dat je gaat solliciteren! Stuur je (video) pitch en CV t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

We geven zo snel mogelijk onze reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.