Home » Alle vacatures » Vacature Opleidingscoördinator incompany

Vacature Opleidingscoördinator incompany

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 2
Business Unit Kader Group | Academy
Locatie Harderwijk
Aantal uur 24 - 32
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-03-2022
Sluitingsdatum 31-03-2022

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Opleidingscoördinator. Binnen de Kader Group worden onze praktische opleidingen verzorgd door AAB.     

Wat ga je doen?

Vind je administratief werk leuk, maar niet de hele dag? Dan is dit echt een leuke functie! Je gaat namelijk niet alleen aan de slag met de cursusadministratie, maar hebt ook contact met onze collega opleiders en klanten voor wat betreft het samen opzetten en plannen van onze open inschrijvingen. Dit doen we door het hele land, dus aan jou ook de taak om leuke inspirerende locaties te vinden voor onze opleidingen.

Je verwerkt de inschrijvingen die veelal via onze website of via de mail binnen komen en kijkt welke docent past op deze aanvraag. In aanloop naar de cursusdag doe je nog de laatste checks. Zijn alle deelnemers uitgenodigd, is de locatie geboekt en voldoende lunches geregeld? Heeft de docent al het lesmateriaal wat nodig is? Top!

Na afloop van de cursusdag(en) ga je aan de slag met het verwerken van de uitslagen, presentielijsten en maak je evaluatieverslagen. Hebben de deelnemers voldoende resultaat gescoord, dan zorg jij voor een certificaat. We werken met een fijn CRM systeem, wat ervoor zorgt dat je lekker efficiënt kan werken.

Wie ben jij?

Van een volle mailbox en veel telefoontjes krijg jij geen slapeloze nachten. Jij vindt het fijn als dingen “gewoon goed” geregeld zijn. Geen poespas, maar wel met een beetje eigen jeu. Proactief en daadkrachtig communiceren hoeven we jou niet te leren daarnaast werk je accuraat en weet je flink van aanpakken. Een oplossingsgerichte mentaliteit vinden we ook erg fijn, want je zal nog weleens wat puzzelstukken tegenkomen.

We zijn een hecht team, en waar je nog iets lastig vindt, zullen we je altijd bijstaan. Een open mindset en leergierigheid wordt bij ons beloond met vrijheid om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Wat bieden wij?

Wij hebben natuurlijk ook wat interessants te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een goed salaris, een gezellig team met een flexibele instelling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, collectief vrije dagen en we hebben een goede pensioenregeling. Daarnaast krijg je ieder jaar een mooi vitaliteitsbudget, want Kader Group helpt je graag om je fysiek en mentaal fit te voelen!  Je vaste basis is Harderwijk, maar we hebben ook een mooi kantoor in Zeist. Mocht je het fijn vinden, dan is er ook de mogelijkheid een aantal dagen thuis te werken.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Onze verschillende merken:

 • Kader Consultancy & Interim - QSE&S
 • Kader Consultancy & Interim - H&S
 • Kader Academy
 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid;
 • Don Bureau;
 • CE certification experts.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze corporate recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.