Home » Alle vacatures » Vacature Middelbaar Veiligheidskundige Noord Nederland

Vacature Middelbaar Veiligheidskundige Noord Nederland

Opleidingsniveau MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Business Unit Kader | HSE Management
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 29-07-2021
Sluitingsdatum 31-08-2021

Introductie

Weet jij wat er op het gebied van veiligheid komt kijken in de bouw, infra en industrie? Is een V&G plan voor jou een bekend document? Ben jij in staat om mensen te overtuigen en informeren over veilig werken? Dan komen we graag met jou in contact.

De Veiligheidskundigen van Kader bieden professionele ondersteuning bij het inrichten van de projectveiligheid en spelen in op de specifieke reikwijdte van het project, de uiteenlopende werkzaamheden en de bijbehorende risico’s. Kader zorgt daarmee voor een integrale beheersing van de arbeidsveiligheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Wij zijn op zoek naar een ervaren Veiligheidskundige op kortdurende of langdurende projecten, in Noord-Nederland inzetbaar binnen Business Unit HSE Management.

                             

Wat ga je doen?

Als Middelbaar Veiligheidskundige van Kader houd jij je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bezig met het uitvoeren van Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van taakrisicoanalyses (TRA’s), het schrijven van werkinstructies en het bijwonen van overleg op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Daarnaast zullen ook het uitvoeren van (bijna) ongevallenanalyses en het leveren van verbeterplannen tot je taken behoren. Jij fungeert in jouw rol als vraagbaak op het gebied van VGWM voor overige medewerkers, je organiseert veiligheidskundige coördinatie op projecten en motiveert en enthousiasmeert medewerkers om veilig te werken.                             

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven Veiligheidskundige. Je bent daadkrachtig en hebt doorzettingsvermogen. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen. Hoewel je woonachtig bent rond Zwolle/Meppel horen reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden er voor jou bij.

Inhoudelijk zoeken we ook een aantal zaken. Zo ben je minimaal in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding (bij voorkeur een technische richting of werktuigbouwkunde), een MVK-diploma en een geldig certificaat VOL-VCA. Heb je relevante werkervaring als veiligheidskundige in de bouw- infra en industrie? Dat is voor ons een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

                             

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 40 uur. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.                             

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 170 medewerkers verdeeld over:

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.