Home » Alle vacatures » Vacature Middelbaar Veiligheidskundige (interim)

Vacature Middelbaar Veiligheidskundige (interim)

Opleidingsniveau MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Business Unit Kader Group | Consultancy & Interim | Health & Safety
Locatie Zoeterwoude
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.500 - € 4.000
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-05-2022
Sluitingsdatum 31-05-2022

Introductie

Voor een opdrachtgever in Brabant zijn wij op zoek naar een Middelbaar Veiligheidkundige. 

Kom jij, met je voorliefde voor een veilige werkomgeving, het accountteam versterken bij onze opdrachtgever? Lees dan hier snel verder!

Wat ga je doen?

Als Middelbaar Veiligheidskundige zijn je dagen super divers! Voor de eigen diensten, zoals industrial cleaning en milieu & recycling, stel je RI&E’s en TRA’s op. Het plan van aanpak stem je af met je uitvoerende collega’s. Via een startwerkoverleg instrueer en begeleid je hen bij het treffen van maatregelen om veilig te kunnen werken. Je voert observatierondes uit om veilig werken te complimenteren maar ook onveiligheid te signaleren. Je gaat in gesprek hierover en overlegt met welke maatregelen het werk veilig kan worden voortgezet. Lukt dit niet, dan zet je je bevoegdheid in om het werk stil te leggen en komt hierover in overleg met belanghebbenden. Zijn de werkzaamheden afgerond, dan doe je samen met de medewerkers een opleveringscontrole.

Als je hazards of near misses tijdens je observaties signaleert, registreer én rapporteer je deze en bewaak je de voortgang op uit te voeren maatregelen. Als er werkvergunning plichtige werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, bereid je samen met de voorman  de werkvergunningaanvraag voor. Ook (onder)aannemers die glasbewassing, groenvoorziening of ongediertebestrijding uitvoeren op locatie, instrueer je over de veiligheidsregels. Je adviseert hen bij de vergunningaanvraag, voert ook hier observatierondes uit en rond de oplevering af. Je signaleert, gevraagd en ongevraagd, kansen om veiligheid te verbeteren en draagt jouw kennis en ervaring bij aan projecten.. Je werkt alleen maar ook veel samen en weet de juiste mensen te vinden om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor alle betrokken medewerkers!

                             

Wie ben jij?

Belangrijk is dat je jezelf herkent in wat er van je wordt verwacht. Hiernaast is het ook belangrijk dat je voldoet aan onderstaande functie eisen om aan deze rol een goede invulling te kunnen geven.

  • Afgeronde opleiding Middelbare Veiligheidskunde;
  • Milieu- en Arbowetgeving kunnen toepassen;
  • Ervaring met o.a. machineveiligheid en gevaarlijke stoffen;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in productie-omgevingen en coachend kunnen samenwerken;
  • Bekend met onderzoeksmethoden zoals 5XWHY en je bent analytisch ingesteld;
  • Sociaal, leergierig, standvastig en communicatief vaardig.

Breng je ook een bepaalde mate van ambitie mee? Dat is super! Deze rol heeft een mooi groeipad voor je!

 

                             

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende functie met een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, laptop en telefoon en een goede pensioenregeling. Je kunt rekenen op een open en informele werksfeer.
Ook vinden we het belangrijk dat je inhoudelijk uitdagend werk doet en dat je jezelf blijft ontwikkelen door middel van coaching door jouw leidinggevende of specifieke trainingen en/of cursussen.

 

                             

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever zegt: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin u zich kunt ontwikkelen, kunt bloeien en echt een verschil kunt maken. Klinkt als jouw werkomgeving?

 

                             

Solliciteren

Wil je meer weten over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Michelle Nijhuis, Recruiter bij Kader; 06 - 86 89 85 80 of solliciteer direct via de solliciteer-knop.

Kader verzorgd alleen de Werving & Selectie, je treedt dus direct in dienst bij de opdrachtgever.