Home » Alle vacatures » Vacature Middelbaar Veiligheidskundige (MVK)

Vacature Middelbaar Veiligheidskundige (MVK)

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | Health & Safety
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 01-08-2022
Sluitingsdatum 31-08-2022

Introductie

Weet jij wat er op het gebied van veiligheid komt kijken in de bouw, infra en industrie? Is een V&G plan voor jou een bekend document? Ben jij in staat om mensen te overtuigen en informeren over veilig werken? Dan komen we graag met jou in contact.

De veiligheidskundigen van Kader Group bieden professionele ondersteuning bij het inrichten van de projectveiligheid en spelen in op de specifieke reikwijdte van het project, de uiteenlopende werkzaamheden en de bijbehorende risico’s. Kader zorgt daarmee voor een integrale beheersing van de arbeidsveiligheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Wij zijn op zoek naar een ervaren Veiligheidskundige op kortdurende of langdurende projecten, in Midden-Nederland inzetbaar binnen de business unit Consultancy & Interim Health/Safety.

Wat ga je doen?

Als Middelbaar veiligheidskundige van Kader Group houd jij je bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers bezig met het uitvoeren van Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E), het opstellen van taakrisicoanalyses (TRA’s), het schrijven van werkinstructies en het bijwonen van overleg op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Daarnaast zullen ook het uitvoeren van (bijna) ongevallenanalyses en het leveren van verbeterplannen tot je taken behoren. Jij fungeert in jouw rol als vraagbaak op het gebied van VGWM voor overige medewerkers, je organiseert veiligheidskundige coördinatie op projecten en motiveert en enthousiasmeert medewerkers om veilig te werken.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, zelfstandige en gedreven veiligheidskundige. Je bent daadkrachtig en hebt doorzettingsvermogen. Je denkt mee en toont initiatief. Je bent klantgericht en hebt een representatief voorkomen. Reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden horen er voor jou bij.

Inhoudelijk zoeken we ook een aantal zaken. Zo ben je minimaal in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding (bij voorkeur een technische richting of werktuigbouwkunde), een MVK-diploma en een geldig certificaat VOL-VCA. Heb je relevante werkervaring als veiligheidskundige in de bouw- infra en industrie? Dat is voor ons een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat bieden wij?

Bij Kader wacht jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat is gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, een 50/50 pensioenregeling en een vitaliteitsplan. Je komt terecht in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s, waar regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en interessante teambijeenkomsten plaatsvinden.

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. Corporate Recruiter Michelle Nijhuis.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.