Home » Alle vacatures » Vacature Medewerker Servicedesk

Vacature Medewerker Servicedesk

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Medior
Minimum aantal jaar ervaring 1
Business Unit Kader Group | Framework for Positive Change
Locatie Almelo/Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Op basis van kennis en ervaring
Datum 29-12-2021
Sluitingsdatum 31-01-2022

Introductie

Zie jij het zitten om mede verantwoordelijk te zijn voor het functioneel beheer van applicaties als AFAS, SharePoint, Moodle en PowerBI? Vind jij het een uitdaging om gebruikers te ondersteunen en te faciliteren? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Binnen Kader zien we een verschuiving van facilitaire IT naar informatiemanagement, waarbij IT een onderdeel wordt van het primaire proces. Voortdurend zoeken we naar (nieuwe) mogelijkheden om de processen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers te kunnen vereenvoudigen en/of te digitaliseren. Om onze organisatie hierin te begeleiden is een klein team verantwoordelijk voor diverse bedrijfsapplicaties en voert de regie over de IT infrastructuur richting haar leveranciers. In aanvulling op ons team zoeken we een Medewerker Servicedesk.

                             

Wat ga je doen?

In de functie van Medewerker Servicedesk ben je mede verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de applicaties (o.a. Afas, SharePoint, Moodle, PowerBI), die de bedrijfsprocessen van Kader en onze klanten ondersteunen. Je richt klantomgevingen in en bent het centrale aanspreekpunt voor gebruikersvragen en vervul je een loketfunctie voor de leverancier. Je signaleert mogelijkheden voor de verbetering van de applicaties en het optimale gebruik daarvan en bespreekt dit binnen het team. Daarnaast ken je alle functionaliteiten van een applicatie en zoek je naar mogelijke toepassingen van deze functionaliteit. Binnen deze taken weet je prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en op het juiste moment te escaleren naar één van onze leveranciers.                             

Wie ben jij?

Jouw werk- en denkniveau zijn HBO en je hebt affiniteit met ICT en/of functioneel beheer. Applicaties maak je je snel eigen. Je staat bekend om je oog voor detail, maar blijft daarbij het grote geheel ook zien. Analytisch ben je sterk, en je bent een ster in communiceren: jij ondersteunt de gebruikers van de applicaties in voor hen heldere taal. Als je dat kunt, gaan we er vanuit dat je ook klantgericht bent. Jij beschikt over het vermogen om je werk te organiseren en te plannen, waardoor je zelfstandig kunt werken, maar waar nodig werk je ook makkelijk samen met anderen.                             

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur in een inspirerende en informele werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s. Je standplaats wordt Almelo. Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Het bijbehorende salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is aandacht voor je professionele ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

  • Academy
  • Consultancy & Interim
  • Digital

Onze verschillende merken:

  • Kader Consultancy & Interim - QSE&S
  • Kader Consultancy & Interim - H&S
  • Kader Academy
  • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
  • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
  • Smile: online software voor grip op risico’s;
  • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. onze corporate recruiter Danny Andriese.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.