Home » Alle vacatures » Vacature Marketeer

Vacature Marketeer

Opleidingsniveau WO (Universitair) HBO
(Werk)ervaring Medior
Vakgebied
Categorie Kader Group | Consultancy & Interim | QHSE Management Systems
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.448 - € 4.205
Op basis van kennis en ervaring
Datum 01-08-2022
Sluitingsdatum 31-08-2022

Introductie

We hebben als organisatie een ambitieus groeipad ingezet waarin Marketing een cruciale rol zal spelen. Vorig jaar stond in het teken van het creëren van een volledig nieuwe merkstrategie en een rebrand van het merk Kader, 2022 wordt het jaar waarin we de snelle groei voortzetten.

We zoeken daarom een allround marketeer die samen met ons de groei binnen onze BU Consultancy & Interim gaat realiseren. Je komt in een dynamische organisatie te werken, met volop doorgroeimogelijkheden in ons vernieuwde marketing team. 

Wat ga je doen?

 • Je gaat samen met de Lead Marketeer Consultancy & Interim aan de slag met online marketing gerelateerde zaken zoals SEO, SEA, conversie optimalisatie en Analytics voor onze labels binnen BU Consultancy & Interim;
 • Je draagt bij aan een vlekkeloze integratie van onze verschillende labels binnen de BU Consultancy & Interim (D&F, Safety Culture);
 • Je past de websites aan (denk aan gewijzigde content, het live zetten van nieuwe blogs en nieuwsberichten, teksten en beeldmateriaal);
 • Je bedenkt en maakt creatieve content voor Social Media in de tool Coosto, daarin meet je ook belangrijke trends & ontwikkelingen in de Consultancy en Interim wereld;
 • Je maakt gemakkelijk leesbare, foutloze teksten en hebt genoeg kennis van SEO en zoekwoorden om deze in jouw teksten te verwerken;
 • Je coördineert alles rondom beurzen & events; samen met de afgevaardigden van de Business Units zorg je voor een vlekkeloos event en zorg je ervoor dat iedereen weet wat van hem/haar verwacht wordt;
 • Je regelt give-aways voor relaties, lezingen op hogescholen, beurzen en congressen.
 • Je assisteert bij webinars, podcasts en vlogs in samenwerking met de Content Marketeer en adviseurs;
 • Je komt met creatieve contentideeën om onze doelgroep te binden, zoals blogs, whitepapers, interviews, vlogs;
 • Je bent betrokken bij vragen vanuit de BU voor bijvoorbeeld social media gerelateerde items als templates/social posts in Canva en kan tekstueel meedenken;
 • Je zorgt voor een periodieke update van de online kennisbank;
 • Je coördineert en promoot nieuwe boeklanceringen die door onszelf worden uitgegeven; 

Waar ga je werken?

Je komt in een enthousiast team met professionals op het gebied van (Content) Marketing, Communications en Graphic Design en rapporteert aan de Group Marketing Manager. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zeist. Uiteraard ben je ook van harte welkom om vanuit één van onze andere kantoren te werken (Breda, Den Bosch, Almelo, Harderwijk). We zijn flexibel en vinden we een goede werk-privé balans belangrijk, je kan daarom ook regelmatig vanuit huis werken.

Hoe ziet jouw werkdag bij Kader Consultancy & Interim eruit?

Je werkt afwisselend thuis en op kantoor, vandaag is een kantoordag! Je loopt naar je werkplek en komt onderweg al collega’s tegen. Kort bespreek je waar jullie mee bezig zijn. Je hebt meteen een idee voor een blog voor je volgende overleg, dat komt mooi uit! Je hebt overleg met de Lead Marketeer Consultancy & Interim: jullie willen meer aandacht voor diensten gerelateerd aan Cyber Security. Je hebt al een aantal SEO, SEA en contentideeën om dit aan te pakken uitgewerkt en bespreekt deze. Samen bepalen jullie de te nemen acties en hangen er een planning aan. Na het overleg zet je meteen de eerste acties uit voor een vliegende start. Tijd voor een kopje koffie! We hebben sinds kort nieuwe koffiemachines met bonen, dus daar heb je wel trek in. Je komt een Interim-collega tegen die je hulp vraagt met een LinkedIn-post over een nieuwe opdracht waar hij op locatie is geweest. Je vraagt hem zijn input te mailen, zodat je er zo naar kan kijken.

Je gaat verder met de brochure van een nieuwe dienst. De input heb je gekregen, maar is erg inhoudelijk. Je maakt er een pakkende tekst van die zowel inhoudelijk als commercieel werkt. Vanmiddag vindt er een webinar plaats in de studio in Zeist waarbij je assisteert. Je checkt nog even of alles goed klaar staat in de studio en de techniek werkt. Vervolgens doen jullie een dry-run van het webinar. Daarna help je je collega met zijn LinkedIn-bericht en dan is het tijd om live uit te zenden. Jij controleert of alles goed verloopt qua beeld en geluid en geeft de inkomende vragen van kijkers door. Onder de kijkers verloot je een boek dat door onszelf is uitgegeven. Na afloop pak je het in en zorg je direct dat het wordt verzonden. Het webinar is een groot succes, mede omdat je het vooraf flink gepromoot hebt via onze kanalen!

Wie ben jij?

Je bent leergierig, taalkundig sterk, en als je iets niet meteen weet, heb je genoeg doorzettingsvermogen om het je eigen te maken. Affiniteit met en/of ervaring in consultancy en interim diensten is een pré, je probeert je te allen tijde in de doelgroep te verplaatsen en spreekt regelmatig met adviseurs om je in de materie te verdiepen. Samenwerken met andere disciplines en BU vind je leuk en kan snel connecties of verbanden leggen om de samenwerking te versterken, je houdt je in discussies goed staande. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wat bieden wij?

We bieden een dienstverband van 32-40 uur per week, met een aantrekkelijk salaris op basis van kennis en ervaring. Doordat wij als organisatie behoorlijke groeiambities hebben betekent dit ook volop doorgroeimogelijkheden voor onze collega's. Onze afdeling Group Marketing is een warm bad met een goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s. Wij organiseren regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om functie-gerelateerde opleidingen te volgen.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 300 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

 • Academy
 • Consultancy & Interim
 • Digital

Naast Kader hebben we verschillende merken binnen de Kader Group:

 • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
 • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
 • Smile: online software voor grip op risico’s;
 • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.
 • DonBureau
 • Raatwerk
 • BMGRIP
 • Certification Experts

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. Corporate Recruiter Gerlinde van de Kolk. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.