Home » Alle vacatures » Vacature KAM/QHSE Trainee

Vacature KAM/QHSE Trainee

Opleidingsniveau HBO
(Werk)ervaring Trainee (Junior)
Business Unit Kader | HSE Management
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Bruto op basis van kennis en ervaring
Datum 31-03-2021
Sluitingsdatum 30-04-2021

Introductie

Voor diverse opdrachtgevers verspreid over heel Nederland zijn wij per direct op zoek naar KAM/QHSE Trainees. 

Ben jij net afgestudeerd, of ervaren maar toe aan een carrièreswitch en kunnen wij je verder opleiden en begeleiden tot KAM Coördinator, QHSE Manager of vergelijkbaar bij onze opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken iemand die met een gezonde dosis daadkracht na een opleiding en begeleiding on the job zelfstandig bij de opdrachtgever aan de slag kan. 

Wat ga je doen?

De exacte taken die je gaat verrichten verschillen per opdrachtgever, net wat bij jou past qua ervaring, interesse en locatie.  

Veel voorkomende werkzaamheden zullen o.a. zijn: het opstellen, bewaken en (laten) uitvoeren van het QHSE-beleid en/of KAM-zorgsysteem van de organisatie; organiseren en uitvoeren van zowel interne als externe audits; opstellen en/of controleren van onder meer risicoanalyses, kwaliteitscontroleplannen, RI&E (risico-inventarisatie en –evaluatie), milieuaspectenanalyses, jaarplannen en jaarverslagen; analyseren van veiligheidskwesties (safety issues) en opstellen van verbeterplannen; verkrijgen, behouden en beheren van ISO-certificeringen (bijvoorbeeld ISO14001, ISO9001, VCA, ISO 45001 etc.); actief creëren van draagvlak voor QHSE-beleid binnen de organisatie; adviseren van managementteam en lijnmanagement; voeren van overleg met business units en stakeholders; fungeren als aanspreekpunt voor klanten, overheidsinstanties en auditors; coachen van collega’s die te maken hebben met QHSE-beleid, zoals preventiemedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, interne auditors en milieucoördinatoren. 

Ben je bekend met de basics, maar kun je je er verder nog niet zo heel veel bij voorstellen? Top! Dan komen we graag met je in contact, want dat kunnen wij je waarschijnlijk leren!  

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste (young) professional, met minimaal HBO werk- en denkniveau, die zich gemakkelijk tussen het management begeeft, maar ook op de werkvloer. Innovatief, service- en klantgericht, communicatief vaardig, veiligheidsbewust, initiatiefrijk, in het bezit van aanpassingsvermogen, integriteit en samenwerkingstalent zijn begrippen die op jou als geen ander van toepassing zijn. 

Daarnaast ben je analytisch sterk, heb je gevoel voor verhoudingen, ben je flexibel en kun je goed plannen en organiseren. Je hebt al enige kennis van de wet- en regelgeving en bent bekend met ISO–normeringen. Je wilt graag nieuwe materie leren en staat ervoor open om diverse opleidingen te volgen die van toepassing zijn bij de functie. Je kan hierbij denken aan VCA VOL, MVK, interne audittraining, Milieucoördinator, net wat de opdrachtgever vraagt en past bij de functie.  

Wat bieden wij?

Je zal in dienst komen van onze opdrachtgever. Kader verzorgt de training on the job en de relevante opleidingen voor jouw functie. De overige arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgevers zijn van toepassing. 

Hoe werkt dat, vraag je je af? Dat is simpel: je eerste kennismaking is met ons. Wij schatten in of je in het profiel van KAM/QHSE Trainee past en of er een opdrachtgever is waar jij enthousiast van zal worden. We stellen je dan bij die opdrachtgever voor, waarna je daar op gesprek gaat. Zien zij het ook zitten, dan ga je met hen in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.  

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid.  Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk. 

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.