Home » Alle vacatures » Vacature Junior Recruiter

Vacature Junior Recruiter

Opleidingsniveau HBO MBO
(Werk)ervaring Junior
Business Unit Kader Group | Framework for Positive Change
Locatie Zeist
Aantal uur 32 - 40
Contractvorm Bepaalde tijd
Met mogelijkheid tot vast dienstverband
Salarisrange € 2.185 - € 3.754
Op basis van kennis en ervaring
Datum 29-12-2021
Sluitingsdatum 31-01-2022

Introductie

Door organisaties te verbeteren draagt de Kader Group bij aan een wereld die klaar is voor de toekomst. We maken wetten en regels toepasbaar, en doelstellingen en ambities haalbaar. Zo creëren we samen een betere omgeving om in te werken en te leven, en een toekomstbestendige wereld om aan volgende generaties door te geven. Innoveer jij met ons mee?    

                             

Wat ga je doen?

Als Junior Recruiter werk je nauw samen met de Corporate Recruiter en de Recruiter Interim. Dit betekent een veelzijdige functie waarbij je enerzijds nieuwe collega’s werft voor de Kader Group, en anderzijds kandidaten werft voor de interim vacatures bij onze opdrachtgevers. Ons werkveld is zeer breed en dit betekent dat jij je op veel verschillende doelgroepen zult richten. Het ene moment ben je druk met de werving van Middelbaar Veiligheidskundigen die worden ingezet op verschillende projecten, terwijl je op het andere moment al je energie steekt in het searchen naar technische en werktuigbouwkundige profielen, voor de adviesfuncties binnen de specialisaties procesveiligheid en machineveiligheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vacatures die we te vervullen hebben op het gebied van managementsystemen, ICT en op de interne ondersteunende afdelingen. Kortom, Kader Group heeft een gevarieerd vacatureaanbod met veel verschillende vraagstukken waarbij jij het recruitmentteam feilloos weet te ondersteunen.

Het komende jaar werken we verder aan het professionaliseren van Recruitment en Employer Branding binnen de Kader Group. Jou wacht daarom een afwisselende functie met veel uitdagingen waarbij jouw ideeën meer dan welkom zijn!

                             

Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO of HBO-diploma, bij voorkeur in de richting van Commercie of HRM. Je bent van nature iemand die makkelijk nieuwe contacten legt en vanuit oprechte interesse de juiste vragen weet te stellen. Om als Junior Recruiter een vliegende start te maken, is het een pré als je al wat relevante werkervaring hebt opgedaan bijvoorbeeld als intercedent, salesfunctionaris of in een functie waar deskresearch en/of klantcontact tot het takenpakket behoorden.                             

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 32 tot 40 uur, in een groeiende organisatie met een informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Je zult werkzaamheden verrichten voor verschillende business units met als vaste standplaats Zeist. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen (op fulltime basis), een aantal collectieve vrije dagen, een 50/50 pensioenregeling, fietsplan, en een vitaliteitsregeling.                             

Wie zijn wij?

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij.

Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 220 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving:

  • Academy
  • Consultancy & Interim
  • Digital

Onze verschillende merken:

  • Kader Consultancy & Interim - QSE&S
  • Kader Consultancy & Interim - H&S
  • Kader Academy
  • AAB: praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie;
  • D&F: een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur;
  • Smile: online software voor grip op risico’s;
  • Nedcon: Organisatieadvies in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid.

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

                             

Solliciteren

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor de Kader Group? Stuur dan je sollicitatie met cv, t.a.v. onze corporate recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.